Gå til sidens hovedinnhold

Hvem blir «Vi Menn-piken» 2013?

Her er alle kandidatene i år. Se bildene og stem på din favoritt om du vil.

Side3 er gode venner med Vi Menn, og derfor er det bare rett og rimelig at vi hjelper til når Norges største papirmagasin for menn skal kåre «Vi Menn-piken».

Lang tradisjon

Vi Menn ble første gang utgitt i 1951, og kåringen av Vi Menn-piken har lange tradisjoner. Bladet kåret den første «piken» i 1998, og Sheila Therese Vora fra Oslo var den første som vant.

Tittelen ble et plaster på såret etter at modellen ble diskvalifisert fra den norske «Miss World»-finalen etter å ha kastet klærne i magasinet året før.

Kåres for 16. gang

I 2001, i forbindelse med Vi Menns 50-årsjubileum hadde bladet for første gang live-kåring hvor leserne som var i salen stemte fram vinneren.

Tradisjonen tro er det tolv jenter som er nominert, og det er publikum som stemmer frem vinneren.

Lisa Bakkejord vant kåringen i 2012, og ble dermed en jubilant, som den 15. «Vi Menn-piken». 2013-vinneren annonseres over nyttår, da stemmingen går frem til 31. desember 2013.

5708

Storeslem for Klaudia Burman?

Blant de nominerte finner vi den nyslåtte modellen Klaudia Anna Burman, som ingen ante hvem var før i 2013.

Først stilte hun opp som «Vi Menn-pike» i mai, deretter ble hun plukket opp som en av fire jenter i modelkollektivet Babe Adventure, så undret vi i Side3 oss på om Klaudia kunne være Norges nye sexsymbol før hun nå på tampen av året altså er nominert som den 16. «Vi Menn-piken».

Klaudias nominasjonsbilde er blant de friskere i serien. Noe som synes å være et gjennomgående trekk for modellen

Hun har publisert en del bilder på modellnettsamfunnet Model Mayhem, og det er ikke en spesielt blyg namsosværing som poserer.

- Ja, hehe, det stresser meg ikke. Det er noe jeg elsker å gjøre. Og familien og venner har ikke noe i mot det, jeg får mye støtte, sa Klaudia til Side3 i et tidligere intervju.

Første gang hun poserte for et magasin, var altså i Vi Menn, i mai.

- Jeg hadde litt problemer den første gangen, for Vi Menn. Det var merkelig å vise puppene første gang. Men det gikk fort over.

I bildekarusellen til venstre kan du se alle de tolv jentene som er nominert. Stem på din favoritt om du vil se mer av henne ...

Du finner flere Vi Menn-piker her.

Reklame

NÅ: Knallpriser på skibriller, sportsbriller og solbriller fra Oakley

Kommentarer til denne saken