Gå til sidens hovedinnhold

- Mange fine jenter

Men er det småbarnsmammaen Hege Skuggen som blir «Vi menns» flotteste forsidepike 2011?

(SIDE2): Den 20-årige glamourmodellen og småbarnsmammaen Hege Skuggen har mye å glede seg over.

Foruten å være en av femti jenter som kjemper om å komme på forsiden av magasinet FHM, er hun en av tolv semifinalister som kan bli kåret til årets flotteste forsidepike i «Vi menn».

- Jeg ble ganske overrasket, og det var ikke forventet, for det er veldig mange fine jenter som har vært på forsiden, sier Hege til Side2.

- Jeg ble så glad at jeg nesten begynte å grine, legger hun.

- Skikkelig rart
Navnene på de tolv semifinalistene vil den 6. desember publiseres i «Vi menn», og det er leserne som avgjør hvilke fem jenter som går videre til finalen.

Vinneren får, foruten muligheten til å pryde en ny forside av herremagasinet, hele 10.000 kroner i pengepremie, og Hege innrømmer at en seier vil bety mye for henne.

- Jeg håper mange vil stemme på meg, sier hun.

Selv prydet Hege forsiden av «Vi menn» i juni i år, og hun minnes godt første gang hun så seg selv på coveret av et magasin.

- Det var den første forsiden jeg hadde, og det var skikkelig rart. Jeg husker jeg gikk inn på en butikk å spurte etter magasinet før det kom i butikkhyllene, sier Hege, som i sin blogg deler sine tanker rundt det å være småbarnsmamma og glamourmodell.

- Måtte si fra meg plassen
Hege synes også det er stas å være blant de femti jentene som kjemper om å få muligheten til å pryde forsiden av FHM, men dette er langt fra første gang glamourmodellen har vært blant de utvalgte for dette magasinet.

- Det er tredje gangen jeg er med på dette. Jeg kom til finalen i 2009, men da hadde jeg en liten en i magen, så da måtte jeg si fra meg plassen min, forklarer Hege, som har en sønn på cirka 18 måneder.

- Om jeg hadde vunnet så ville jeg vært høygravid da forsidebildene skulle foreviges, legger hun til.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Drives av misunnelse
Hege fikk mye oppmerksomhet da det tidligere i år ble kjent at hun er en av de unge mødrene i FEM-serien med samme navn. Det at Hege kommer fra et lite sted har gjort sitt til at hun har måtte tåle dømmende blikk og negative kommentarer, noe hun for øvrig har lært seg å leve med.

- Jeg er litt usikker på hva de sier. Noen synes det er bra det jeg gjør, mens andre synes det er dumt, men da tror jeg de drives av misunnelse. Det er mange som har meninger om at det jeg gjør er feil, men jeg bryr meg ikke. Det er mitt liv, sa 20-åringen til Side2 tidligere i år.

Også på Facebook er det mange som tar kontakt med glamourmodellen for å si sin mening om henne.

- Jeg får meldinger flere ganger daglig av fyrer jeg ikke vet hvem er. Jeg har måttet få meg skjult nummer fordi pågangen ble for plagsom. Men på Facebook får jeg meldinger hele tiden, uttalte glamourmodellen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

La seg under kniven
Hege ble gravid allerede som 18-åring, men det tok måneder før hun fant ut at hun ventet barn - noe som førte til at hun faktisk forstørret puppene sine mens hun gikk svanger.

Den unge moren hadde foruten å ta flere graviditetstester også besøkt sin lokale helsestasjon for å avkrefte mistanken om at hun var gravid.

- Hun jeg var hos kjente på magen og forsikret meg om at jeg ikke gravid og at jeg bare kunne fortsette å ta p-pillene og leve som vanlig. Jeg tok operasjonen fordi hun sa at jeg helt sikkert ikke var gravid, sa Hege til Side2 tidligere i år.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Heldigvis gikk det bra både med mor og barn, til tross for at hun allerede var ti uker på vei da hun fant ut at hun ventet barn.

- Jeg ble livredd fordi jeg hadde tatt diverse smertestillende under operasjonen. Jeg var redd for at jeg hadde skadet ungen. Legen spurte meg om hva jeg hadde gjort og hvilke medisiner jeg hadde tatt og forsikret meg om at ungen ikke ville ta skade, sa Hege.

Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe