Gå til sidens hovedinnhold

Porsche har minst feil

Det er ikke rart at denne 60-åringen er populær!

(LXUS.no) I følge bilnorge.no utfører J.D. Power en årlig undersøkelse på hele 100 biler. Denne undersøkelsen måler antall feil per bil i løpet av de tre første månedene etter at bilen er overtatt av ny eier. Dette skal være en kvalitetstest, og med kvalitet menes designmessige detaljer som for eksempel koppeholdere, defekter eller andre ting som ikke fungerer slik kjøper forventer at produktet skal være.

En feil er en feil uansett omfang, og det er årsaken til at snittet per bil ligger på hele 118 feil.

J.D. Power berømmer faktisk bransjen for å stadig øke kvaliteten på sine biler. Til sammenligning var snittet i 2007 på hele 125 feil per bil.

Les mer om livets aller beste sider.

Luksusbilene har minst feil.
Den bilen som altså har helt klart færrest feil er Porsche. Luksusbilene Infiniti og Lexus kommer også svært godt ut av undersøkelsen.
Disse tre merkene ligger som de eneste med under 100 feil, og Porsche har kun 87. Til sammenligning har Jeep hele 167 feil.

BMW-eiere mest fornøyde i Norge
I følge Motor's undersøkelse blant 5.000 norske bileiere, er det helt klart at det er BMW som har de mest fornøyde eierne.

Porsche har rundet 60.
6. juni er dagen hvor en av verdens aller beste sportsbiler fyller 60 år. Den aller første modellen ble laget i de Østerriske alper i 1948 av Ferdinand Alexander Porsche.

Den fikk raskt hans navn, men gikk i starten under navnet 356-001.

Han har uttalt at han aldri kunne finne sin drømmebil, enda han er sønn av Ferdinand Porsche, som designet Volkswagen Beetle!

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter