Gå til sidens hovedinnhold

Ny trend: Gutter vil ha Botox-injeksjoner i pungen

Dette er «scrotox».

Botox kan brukes til mer enn bare kosmetiske inngrep for å rette ut rynker og linjer.

Blant annet så er det mange som tar Botox-behandlinger mot migrene og overdreven svette. Og den siste trenden skal visstnok være Botox-injeksjoner i pungen, eller skrotum om du vil, ifølge Metro.co.uk.

Glattere pung?

På britisk kalles det for Scrotox, skriver avisen.

I Storbritannia har man de siste årene sett en økende etterspørsel fra menn som ønsker å få sprøytet inn Botox i pungen og testiklene.

Metro nevner tre ulike årsaker for at mannfolka ønsker denne type behandling: redusere svettenivået i området, glattere pung og det skal visstnok bidra til at pungen din ser større ut fordi Botox gjør at musklene slapper av.

Prislapp på titusener

Mark Norfolk som er sjef hos Transform i Manchester, en klinikk som tilbyr plastisk kirurgi og kosmetiske inngrep, hevder at de har dobbelt så mange forespørsler om Scrotox-behandling nå sammenlignet med for ett år siden.

Men klinikken tilbyr ikke denne type inngrep fordi de mener det er stor risiko for komplikasjoner etterpå.

- Alle som vil ha en slik type behandling bør tenke seg nøye om. Det koster mye og man skal ikke ha for store forhåpninger til resultatet, mener klinikksjef Norfolk.

For det er nok mange som vil hevde at et slikt inngrep ikke akkurat er av den billige varianten. Ifølge Metro er prisen for scrotox-behandling 2800 britiske pund, noe som tilsvarer cirka 30,200 norske kroner.

Kommentarer til denne saken