Gå til sidens hovedinnhold

- Sunt å svelge

Her er ukens tips og råd fra Norges hotteste sexspaltist.

Ann Mari Olsen (23) er Side3s frittalende sexspaltist. Hver uke svarer hun på spørsmål fra leserne.

SEND INN SPØRSMÅL: Lurer du på noe om sex? Bruk skjemaet i bunn av artikkelen, og send inn spørsmål. Du forblir helt anonym!

Dama får ikke orgasme

Spørsmål: Jeg får ikke dama til å komme, verken ved hjelp av hender, munnen eller lillegutt. Når jeg fokuserer på klitoris, så virker det som om hun er overfølsom. Hun begynner å riste med en gang jeg berører den og sier at hun ikke klarer å la være. Dette gjør også at hun lukker bena, og det blir vanskelig å komme til og fortsette. Vil jo gjerne at hun også skal få oppleve en orgasme.

– Mann, 20

SVAR: Får hun orgasme når hun onanerer? Om hun sliter der også så er det enda vanskeligere for dere begge å få henne til å komme under sex. Hun må bruke tid på seg selv og lære seg sin måte å nyte det på og bli kjent med hvordan kroppen hennes er. Klitoris er veldig følsom for alle og det er sjelden godt å starte rett på den, kyss og slikk rundt området før du går direkte på. Jeg tror det vil løse seg om hun lærer seg hva det er hun liker, hvor det er godt for henne å bli tatt på og hvor hardt, ellers er en vibrator også et godt hjelpemiddel. Bruk det samtidig som du gir henne oralsex og halve jobben er nesten gjort. Lykke til!

– Ann Mari

Vil prøve analsex

Spørsmål: Jeg har lyst til å prøve analsex med dama, men hun er så avvisende til det. Vi har vært i sammen i fem år, og jeg har alltid hatt lyst til og prøve det, men vet ikke helt hvordan jeg burde gå fram for å gjøre det. Har du noen tips?

– Mann 20

SVAR: Om hun virkelig ikke vil så kan du heller ikke tvinge henne til det. Hun må ha lyst til å prøve det hun også for at det skal gå, enkelte er ikke så interessert i det og slik er det. Før dere i det hele tatt prøver med penisen din så kan dere starte med en finger så hun får kjenne på følelsen og om hun vil fortsette videre. Mange jenter er redde for å prøve det, kanskje de har dårlige erfaringer eller ikke stoler nok på partneren sin til å gjøre det. For det krever tillit, om det blir gjort feil og for fort så er det smertefullt så lov henne at dere tar det veldig rolig og bruk rikelig med glidemiddel.

– Ann Mari

Tenner på å svelge

Spørsmål: Jeg pleier å gi kjæresten min blowjobs, og jeg pleier å svelge. Jeg tenner på tanken av å svelge, og jeg liker det, men kroppen min sier nei. Jeg får brekninger med en gang jeg kjenner det i munnen, og dette gjør opplevelsen ubehagelig for oss begge. Hva kan jeg gjøre for å få kroppen min med?

– Kvinne 21

SVAR: Ikke tenk at det er ekkelt, fokuser på at det er godt det du gjør og at du liker det. For det er jo ikke så ille, og når det først er i munnen så er det like greit å svelge. Det er tankene dine som stopper deg til å nyte det fullt ut. Det kan kanskje hjelpe og svelge det direkte, så er det jo faktisk sunt også, hehe..

– Ann Mari

Hun vil aldri

Spørsmål: Jeg og dama har nå vært sammen i over tre år, før hadde vi masse sex, men de siste ti månedene har det raknet veldig, hun vil aldri. Jeg prøver å hinte og behandle henne som en gudinne, men dette hjelper heller ikke, mister snart lysten selv da jeg ikke får noe ut av forsøkene. Og det er alltid jeg som må gi henne oralsex, hun gir meg det aldri tilbake, syns det er litt feil at det går kun en vei. Har du noen tips?

-Mann 22

SVAR: Du skal jo egentlig ikke trenge å mase for å ha sex, da er det noe feil. Sexlyst kan gå i perioder og det er normalt å være sliten og ikke ha lyst enkelte dager, alle har det slik noen ganger. Men om det er hele tiden så er det noe galt. Man er ikke sliten hele tiden og man skal ha lyst på kjæresten sin. Snakk med henne og la henne snakke ut, for jeg tror det ligger noe annet bak enn at hun bare har mistet lysten. Vi jenter er litt vanskeligere enn dere gutta og om det er problemer i livet så går det utover mye, vi klarer ikke alltid å legge det vekk. Og om hun føler at du ikke har skjønt hva det er så kan hun bli irritert over det og det igjen fører til lite lyst.. Ja, jenter kan være kompliserte! Kommunikasjon er nøkkelen, få henne til å åpne seg og hvis at du vil hjelpe til for at hun skal ha det bra og ikke bare for at du skal få sex. Lykke til!

– Ann Mari

Tenner på sex med sokker

Spørsmål: Jeg har en fetisj som jeg også er nysgjerrig på om er utbredt blant folk eller ikke. Denne fetisjen er ikke en nødvendighet for meg, men den gir meg generelt ekstra tenning. Fetisjen går ut på å ha sex med sko eller sokker. Er dette vanlig? Jeg tror pornobransjen har hatt sin påvirkning på meg, og jeg syns føtter generelt ikke er fine å se på. Er dette noe du har selv erfart eller vet mer om?

-Mann 36

SVAR: Personlig liker jeg ikke føtter, men sokkene må av under sex. Det synes jeg ikke er noe tennende, men det er meg. Om noen liker det så er det jo ikke noe galt i det, men hvor utbredt det er vet jeg ikke.. Sko derimot er mer vanlig og et par høyhælte sko på dama er jo bare sexy.

– Ann Mari

Sex i det fri

Spørsmål: Jeg har hatt samboer i tre år. Vi har fantastisk sex, og jeg er lysten på å ha sex i offentligheten for å ta det vi har ett steg videre. Jeg tok en test hvor jeg ble anbefalt å ha sex i en buss. Dette frister veldig med tanke på den pirrende følelsen av å ha sex med andre til stede. Jeg ønsker ikke at andre skal se at vi holder på. Har du et tips til hvordan man kan ha slik skjult sex?

– Mann 37

SVAR: Jeg vil tro det er ganske vanskelig å ha det på en buss uten at noen skal merke noe, da setene er relativt tette. Men om det er lite folk på bussen og at dere har plass bakerst vil jo hjelpe. Det beste ville nok vært om det er på en lengre busstur om kveldene, da slukker man nemlig lysene og folk flest sover. Ha et teppe over dere og oralsex eller en stilling der du ligger over henne bakfra eller på siden vil jeg tro er det letteste. Det er jo bare å prøve!

-Ann Mari

Hvordan få en jente til sengs?

Spørsmål: Jeg er gutt på 20 år som sliter med å «få meg noe». Alle kompisene mine skryter av alle damene de «slayer», mens jeg alltid er den som sover alene. Jeg føler at jeg er like kjekke som dem, men jeg veit ikke helt hvordan jeg skal få ei jente til sengs. Har du noen tips?

Mann 20

SVAR: Du må tørre å være utadvendt slik at du kommer i kontakt med jentene. Smil, ha det gøy og vær interessant slik at de vil være mer med deg, få dem til å le. Mange jenter er overfladiske og går etter de kjekkeste, men sannheten er at personligheten er det som teller mest. For å «få seg noe» så må man være frempå også, jentene faller jo ikke i fanget ditt (eller senga i), du må flørte og vise interesse og gi komplimenter!

– Ann Mari

Hun er aldri kåt

Spørsmål: Har et problem med min samboer. Vi har ikke nok sex. Hun tar aldri initiativ, er aldri kåt og det virker som hun har sex bare fordi jeg vil. Har sagt dette til henne mange ganger og fortalt henne hvor viktig sex er for meg. Har ligget å grått sammen med henne på grunn av dette, og hun vet ikke hvorfor det er blitt sånn og sier hun bare ikke har sexlyst.. Jeg har stadig foreslått å prøve noe nytt, og vi har kjøpt leker, men de blir brukt en gang og har blitt liggende i skapet etter det. Jeg prøver å hinte til sex, men får som regel svar at hun ikke orker. Det virker som ingenting hjelper. Hva skal jeg gjøre?

Mann 24

SVAR: Du er i en vanskelig situasjon, det kan ikke være gøy eller lett å ha det slik. Sex er ikke alt i et forhold, men en veldig viktig del! Jeg svarte litt lenger opp her på litt av det samme, at når dama aldri har lyst så tror jeg ikke det er lysten det egentlig er problemer med. Det må ligge noe mer bak det hele og du må få henne til å snakke ut om det med deg. Det virker som du har prøvd det meste, men får dere ikke snakket ut om det så vil det ikke løse seg. Hun må virkelig gå inn i seg selv og tenke over hvorfor hun ikke har lyst lenger, i et sunt forhold skal man jo elske å ha sex med kjæresten sin.

– Ann Mari

Er hun utro?

Spørsmål: Har i det siste merket at kjæresten er blitt annerledes i sengen, virker som om hun ikke nyter det, og faker. Jeg har også begynt å tenke på om hun er utro. Er jenter som oftest utro på grunn av sex eller kan det ha andre ting og si? Har aldri hørt fra en jente at jeg er dårlig i senga, så det er ikke noe god opplevelse.

– Mann 20

Svar: Jeg har den oppfatningen av at gutter kan være utro kun for sexens skyld, mens jenter søker noe annet. Oppmerksomhet og bekreftelse for eksempel. Har dere hatt bra sex før og hun plutselig har endret væremåte både i senga og ellers så er jo det noe du bør ta opp med henne uten at jeg sier hun er utro. Det kan jo ligge annet bak det,

– Ann Mari

LURER DU PÅ NOE OM SEX? BRUK SKJEMAET NEDENFOR, OG SEND INN SPØRSMÅL. DU FORBLIR HELT ANONYM!

HTML EMBED

Ann Mari svarer ukentlig på spørsmål som blir sendt inn. Du trenger ikke å oppgi ditt virkelige navn, men skriv gjerne noe beskrivende i navnefeltet.

Reklame

Strømsjokket: Kun 2,3 % har den billigste avtaletypen

Kommentarer til denne saken