Gå til sidens hovedinnhold

Thandie Newton om nakenscenen i Westworld

HBO

43-åringen stilte kliss naken i HBO-serien.

HTML EMBED
embedNAvideo("WFRmSn4bHflzmaeKBReIAg", true)

NB: Ikke les videre hvis du ikke har sett episode 2 av «Westworld».

(SIDE3):Den engelske skuespilleren Thandie Newton (43), kjent fra blant annet «Mission: Impossible II», er i disse dager aktuell i HBO-serien «Westworld».

I den eventyrlige høyteknologiske fornøyelsesparken Delos, spiller hun robot-og sexarbeideren Maeve Millay. Sciencefictionserien står for den mest sette premieren på HBO, siden «True Detective». Dette ble feiret ved å slippe episode to, tre dager før tiden.

I den nyeste episoden kommer fram at Millay har lært seg en teknikk for å våkne fra mareritt, men endte heller med å våkne i den virkelige verden, på operasjonsbordet. Hun er naken, redd og forvirret når hun våkner midt under en undersøkelse/operasjon. Hun kommer seg på beina og går rundt i lokalet, før hun blir fanget av de ansatte igjen.

LES OGSÅ: Anmeldelse: Westworld

- Skremt av Westworld-manuset

Før premieren av «Westworld», fikk serien mye omtale blant annet fordi den kom til å bli mer seksuelt betont enn «Game of Thrones». Newton innrømmer overfor The Mail On Sunday at hun ble skremt da hun leste manuset, men mener hun ble overbevist da hun forstod handlingen. Hun kommenterer også overfor avisen at hun derfor ikke hadde vanskeligheter med å godta nakenhet.

- Jeg er selvølgelig en sterk kvinne. Jeg ønsket å gjøre Westworld for barna mine, spesielt for jentenes skyld, sier hun ifølge DailyMail.

Newton har dødtrene Ripley (15) og Nico (11) og sønnen Booker (2).

Skuespilleren mener en del av serien handler om å sjokkere folk til å bli mer bevisst.

- De ha skapt en verden som tar opp temaer og problemer jeg har slitt med hele mitt voksne liv - utnyttelse og det å bli ignorert, sier Newton.

Hun forteller at hun som ung skuespiller ble trakassert av en motspiller og at hun også er blitt utnyttet av en regissør. Dette har gjort henne engasjert i noen av temaene i «Westworld.»

Derfor understreker skuespilleren at hun håper nakenscenen og rollen generelt vil gi døtrene hennes styrke.

Robotsex og slåssing

I «Westworld» kan pengesterke mennesker betale seg til en autentisk ferie. De reiser til en annen epoke med realistiske kulisser og roboter som oppfører seg og ser ut som mennesker. De kommer til en tro kopi av den ville vesten, som er befolket av menneskelignende roboter. Her kan de slåss, ha sex, eller jakte skurker - alt som om de var midt i en westernfilm. Robotene styres av en datasentral. Dagene er like og robotene følger sine vanlige rutiner, før en kodingsfeil ser ut til at robotene begynner å få bevissthet og hukommelse.

Side3s serieguiden skrev i fjor at dette er en av seriene vi gleder oss til i vår.

Kommentarer til denne saken