Gå til sidens hovedinnhold

Tina viser deg sexleketøy

Det er mye godt for menn. Tina Elise frister med filmer, vibratorer, erotiske spill, moroleker, kostymer og glidemiddel.

Det er store kontraster i livet til Tina Elise Lihaug.

Hun lever en helt vanlig A4-tilværelse som ungjente på Vinstra.

Hun jobber som vertinne på homeparties for Dildodama.

Hun tar modelloppdrag på eventer i land som Dubai, Jordan og Libanon.

– Jeg liker kontrastene, det er derfor det er godt å bo her på Vinstra, komme til et rolig sted og lande etter et eventyr i eksotisk strøk. På Vinstra er det ingenting å gjøre, bare gjemme seg i heimen med dyra mine. Være inne og kose seg. Jeg lever to forskjellige liv ute og hjemme. Ute er det high energy, hjemme slowlife, sier Tina.

Les også:

Ex-Playmate Beatrice lever ut drømmen i LA

Her kjøper kvinner sex

Forelsket i de arabiske landene

Jeg lurer på hva det vil si å være modell på eventer.

– Ja, det er det ikke bare du som lurer på. Vi blir leid til å være på utesteder, beachpartyer og slikt. Mange jenter på utesteder er betalt for å være der. Jeg er på vei til Beirut nå, skal være der i to måneder og delvis jobbe som bartender. Jeg har forelsket meg i de arabiske landene. Folk er så frie på en måte. I Dubai er alt så nytt, folk fra hele verden møtes der, byen er et stort party og alle menneskene er så herlige.

Tina forsikrer at det ikke er noe sexpress der, og at hun aldri er blitt sjekket opp av en sheik.

– Er du blond, glir du veldig lett inn. De liker veldig godt blonde jenter i Dubai, men det er ikke så mange sjeiker der.

Hvis menn prøver seg, sier jeg beklager. Jeg er ikke der for å bli sjekka opp, men for å feste og ha det gøy. Jeg føler ikke at det er noe press heller. Det er verre i Oslo, der er folk oppå deg og prøver seg, men i de arabiske landene viser menn respekt for kvinner.

Det bildet av arabere som vil kjøpe deg for 30 kameler, har ingenting med de folka jeg treffer å gjøre, forsikrer Tina.

Vertinne for Dildodama

Nok sol og varme, jeg ber Tina fortelle om homepartyene for Dildodama.

– De er for både kvinner og menn, men jeg har stort sett hatt dem for kvinner.

– Menn er kanskje ikke så opptatte av dildoer?

– Jo da, Rude Boy er veldig populær, dere har jo et hull dere også. Også Fleshlight, som ser ut som en lommelykt, men det er en lita luremus inni der, en mus, rett og slett.

Også har den en vibrator i enden. Det er mye annet godt for menn også; filmer, vibratorer, erotiske spill, moroleker, kostymer og glidemiddel.

Tina begynte som vertinne for å utvikle seg selv.

– Jeg ville teste grensene mine. Jeg er egentlig ikke så flink til å prate foran folk, så jeg ville trene meg opp på det. Det var vellykket, nervepirrende i starten, men nå går det greit.

Les også:

Tidenes galeste leger

Forutså fjernkontrollen på 1800-tallet

Spøkelsesjakt i Romsåsen

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken