I disse dager tipper vi det er en del der ute som begynner å slite med nyttårsforsettet om å spise sunnere og trene mer.

Men her er en dose inspirasjon. Forvandlingen til trebarnsfaren Jerimiah Peterson fra Montana i USA er virkelig noe for seg selv.

Øl og hurtigmat

Peterson veide nesten 130 kg da han fant ut at noe måtte gjøres dersom han skulle klare å følge opp - og holde følge med - barna sine.

- Vi har alltid vært en aktiv familie, men når vi var på tur løp ungene rett opp fjellet mens jeg pustet og peste og klarte ikke å holde følge, forteller han til den britiske avisen Daily Mail.

Peterson drakk et par øl hver kveld, og spiste mye sukker, karbohydrater og ferdigmat i helgene, og vekta bare økte.

Etter et legebesøk ble det klart at Peterson var gluten-intolerant, og måtte kutte ned på hurtigmat og øl. Det ble vendepunktet.

Aktiv tre timer hver dag

Trebarnsfaren startet et program kalt «Transphormation», fulgte en ketogen diett med lite karbohydrater og mye fett og sørget for å være aktiv tre timer hver dag - enten det var å gå tur med ungene eller på treningssenteret.

Det er ikke tvil om at Montana-mannen har gjort voldsomme livsstilsendringer, men det har også gitt voldsomme resultater.

Her er noen av før- og etterbildene av Jerimiah Peterson legger ut på instagramprofilen @jeremiahpetersonmontana:

Kilder: Daily Mail, AOL.