Gå til sidens hovedinnhold

TV-stjerne kaster klærne

Stine-Marie fra «Paradise Hotel» lar klærne falle i Norges største manneblad.

Stine-Marie Lothe Svendsen, bedre kjent som «Paradise»-Stine, har for lengst sjekket ut av hotellet i Mexico. Sammen med blant andre Cathrine, Tine Helene, Victoria og Karoline sørget hun for hete intriger på norske TV-skjermer i sommer.

Nå stiller trondheimsjenta opp i Vi Menn, med lite annet enn kjetting på kroppen. Stine Marie forteller til bladet at folk med dårlig ånde og slim i munnviken er det verste hun vet, mens å danse er det beste hun vet.

Facebook-katastrofe

21 år gamle Stine-Marie er dessuten en kvinne av sin tid, og driver selvsagt sin egen blogg. Det er likevel Facebook som tar mest av hennes digitale tid, et faktum hun ble tydelig klar over da katastrofen nylig inntraff.

- Jeg mistet Facebook-profilen min. Helt uten forvarsel eller noen form for forklaring. Jeg hadde kanskje 800-900 kontakter der. Nå må jeg opprette en ny side helt fra bunnen av, sier hun til bladet.

Angrer ingenting

Stine-Marie var en av jentene som holdt ut lengst på «Paradise Hotell». Og hun angrer ingenting.

- Noen sa jeg var en bitch og sånn, men jeg tok meg ikke nær av det så lenge jeg visste at jeg var meg selv hele tiden, sier hun til Vi Menn.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?