Gå til sidens hovedinnhold

- Vær en herskerinne i senga

Eller lek uskyldig skolepike, sykepleier og lærerinne.

Ann Mari Olsen(23) er Side3s frittalende sexspaltist. Hver uke svarer hun på spørsmål fra leserne.

SEND INN SPØRSMÅL: Lurer du på noe om sex? Bruk skjemaet i bunn av artikkelen, og send inn spørsmål. Du forblir helt anonym!

Det du aldri sier til dama

Spørsmål: Hvordan skal jeg fortelle dama mi at hun er dårlig i senga?

- Mann (26)

SVAR: Du kan ALDRI si noe slik, det kommer ikke bare til å ødelegge mellom dere, men også gå utover selvtilliten til dama di. Det går som regel ikke bra om man blir kritisert på ting man gjør i senga, fortell henne heller hvordan du liker det og hva du skulle ønske hun gjorde på deg. Hun har kanskje ikke all verdens erfaring fra før og da kan det bli litt kløning, men å tenke tanken på å si at hun er dårlig i senga er ikke pent. Du er jo kjæresten hennes! Om hun ikke gjør det helt riktig så vis henne hvordan det gjøres, veiled henne og hun vil følge etter.

- Ann Mari

Viktig med variasjon

Spørsmål: Jeg digger sex, men får aldri orgasme ved samleie, kun ved munnsex og runking. Noen tips?

- Gutt (19)

SVAR: Noen trenger lengre tid og mye stimulanse for å få orgasme og ofte er det lettere for gutten og onanere selv for og oppnå det. Du kan prøve en kombinasjon av at du gjør det litt selv, at partneren din gjør det og at dere går rett over til samleie når du er skikkelig tent. Det er veldig viktig med variasjon og å prøve ulike teknikker for å øke intensiteten og følelsen. Alle har en egen vei til orgasme som man kjenner best selv og kommunikasjon er det aller viktigste under sex; at dere forstår hva hverandre liker og viser hverandre om nødvendig.

- Ann Mari

Vær en herskerinne

Spørsmål: Har du tips til noen morsomme rollespill som kan sprite opp et ellers så kjedelig sexliv?

- Kvinne (32)

SVAR: Det er vanlig at mannen er den som tar mest initiativ og styringen under sex, men bytt om på rollene og vær en herskerinne. Vis at du vet hva du vil og hans jobb er å adlyde deg. Håndjern og bind for øynene er et bra hjelpemiddel som spriter det opp. Du gjør som sagt hva du vil med han, men du kan også beordre han til å gjøre ting med deg. Ellers er jo kostymer en morsom sak å leke seg med, de typiske tingene menn tenner på er lærerinne, uskyldig skolepike, husholderske og sykepleier. Det finnes utallige nettbutikker som selger slik og Kondomeriet har det også pluss mye, mye mer. Lykke til.

- Ann Mari

Ikke mas på henne

Spørsmål: Jeg har en kjæreste som er veldig konservativ når det gjelder sex. Jeg tenner vilt på dama, men synes det er utrolig kjipt at hun aldri vil prøve nye stillinger, munnsex eller lek og moro. Hva skal jeg gjøre for å få henne med på dette?

- Gutt (27)

SVAR: Jeg tror ikke hun klarer å slappe godt nok av sammen med deg når dere har sex og har satt opp sperrer for ting hun ikke vil. For hun vil jo ha sex i bestemte stillinger og det er fordi hun føler det er trygt. Men det blir jo veldig kjedelig i lengden. Man må prøve ut forskjellige ting for å finne ut hva man liker og man har det gøy underveis og om hun klarer å slappe av nok sammen med deg så vil hun nok prøve forskjellige ting under sex. Det dummeste er å mase på henne, da vil hun føle at hun blir tvingt med på ting og det er ikke bra. Hun må være trygg på deg og det blir hun ved at du forsikrer henne at dere gjør det rolig og at dere stopper om hun ikke liker det. Om du gir henne oralsex for eksempel så start rolig og spør henne underveis hva hun liker at du gjør og fortsett med det, om du vil bruke fingre så spør henne først, på den måten bygger du opp tillit og hun vet at du ikke går over hennes grenser og da blir det etterhvert lettere å slå seg mer løs. Støtt henne og gi henne komplimenter underveis og i etterkant, det vil bygge opp selvtilliten hennes og få henne til å føle seg bedre mens hun har sex og det vil også få henne til å ville prøve det igjen senere.

- Ann Mari

Ikke noe galt i å komme fort

Spørsmål: Jeg har en tendens til å komme veldig fort når jeg har sex, har du forslag til noen stillinger som kan gjøre at jeg varer lenger?

- Gutt (19)

SVAR: Det finnes mange stillinger å ta av og noen oppleves mer intense enn andre, men det er vanskelig for meg å si hvilke som gir deg minst/mest tenning, det vet du best selv. Så om du vil holde ut lenger så ikke ta yndlingsstillingen din siden du blir mer kåt av den. Når det er sagt så synes jeg det er feil å tenke slik. Det er ikke noe galt i å komme fort, ALLE gjør det til tider og det har faktisk ingenting å si for oss jenter om vi blir tilfredsstilt før, under eller etter samleiet. Gjør det som er godt og det dere vil, det som funker er om du trekker deg ut når du merker at du nærmer deg orgasme, vent til du har roet deg ned og fortsett eller bytt stilling.

- Ann Mari

Vi elsker å høre at partneren tenner på oss

Spørsmål: Hvilke dirty-talk-fraser funker på alle damer?

- Mann (38)

SVAR: Her er det ingen fasit, noen er ikke fan av dirty-talk mens andre elsker det. Så om du vil prøve det og er usikker på hva slags respons du får så prøv noe som ikke er for drøyt. Jenter liker komplimenter og vi elsker å høre at partneren tenner på oss så start der. Fortell henne hvor deilig hun er og hva du liker med kroppen hennes. For eksempel ”du har så deilige pupper, jeg elsker å ta og kysse på dem” . De aller fleste jenter er åpne for litt dirty-talk så om hun liker det så bare fortsett. Det aller enkleste er faktisk å bare si det du tenker mens du har sex og hva du føler, når du er inne i henne og kjenner hvor godt det er så si akkurat det. Si hvilke stillinger du vil ha og hvor sexy hun er når hun gjør den den tingen, bare prøv deg frem og det vil falle naturlig. Det er mye bedre på den måten enn å øve inn bestemte setninger som man sier til alle. Lykke til.

- Ann Mari

Keen på trekant

Spørsmål: Jeg er veldig keen på trekant og dama mi og jeg har snakket veldig mye om det. Men en ting jeg har tenkt litt på er hva gjør man i etterkant av en trekant¿hvordan avslutter man det etter alle har hatt orgasme og er ferdig? Jeg tenker at det må være veldig kleint¿takk for i dag liksom.

- Mann (29)

SVAR: Det er jo ikke slik at dere trenger et manus for hva dere skal si i etterkant. Man trenger jo ikke det om man har sex med en person for første gang, det går jo bare av seg selv. Men i forhold til en trekant så er det greit å ha noen regler som alle er enige om. Det er kanskje best for alle parter at den som er tredjeperson ikke har så mye kontakt med dere ellers i livet, at dere delte dette sammen, men ikke mer. Så om dere ikke har lyst på en lang samtale etter sex så si det i forkant slik at alle vet om det, da kan personen låne badet og stelle seg og deretter gå om det er det dere ønsker. Om dere vil snakke sammen så ikke tenk for mye på hva som er rett og si.

- Ann Mari

Asymmetriske kjønnslepper

Spørsmål: Jeg har en kjønnsleppe som er veldig mye større enn den andre, den henger litt lenger ned og jeg tror det er ganske synlig. Hva kan jeg gjøre for å skjule det?

- Jente (25)

SVAR: Det er ikke noe vits i å skjule det, du er lagd slik og man må godta seg for hvordan man er og ikke ha komplekser for sin egen kropp. Jo fortere man innser det, desto fortere blir man glad i kroppen sin og har det bra. Alle er forskjellig nedentil og det er helt normalt at kjønnsleppene ikke er i symmetri, og det har jo virkelig ikke noe å si. Det er vi jenter som uroer oss for det, at vi ikke er perfekte nok, guttene liker jo oss for den vi er og tenker ikke på det. Det er akkurat det samme for guttene; de uroer seg for at penisen er skjev for eksempel, men det tenker jo ikke på som et problem!

- Ann Mari

LURER DU PÅ NOE OM SEX? BRUK SKJEMAET NEDENFOR, OG SEND INN SPØRSMÅL. DU FORBLIR HELT ANONYM!

HTML EMBED

Ann Mari svarer ukentlig på spørsmål som blir sendt inn. Du trenger ikke å oppgi ditt virkelige navn, men skriv gjerne noe beskrivende i navnefeltet.

Reklame

Strømsjokket: Kun 2,3 % har den billigste avtaletypen

Kommentarer til denne saken