Gå til sidens hovedinnhold

Vinn Nikon D5300 og Shake

Dette er gaven som vil glede hele familien.

Det er nok en og annen hobbyfotograf som kunne tenke seg Nikons nye D5300 i julegave, men som samtidig vet at 7000-8000 kroner fort blir i dyreste laget. Da er det ekstra gledelig for oss i Side3 å kunne gi bort nettopp et slikt kamera nå før jul!

I forbindelse med lanseringen av fotoboken "Shake" til fotografen Carli Davidson har vi fått klørne i både en signert utgave og et svart Nikon D5300-kit med objektivet 18-55mm VR.

Kameraet har fått gode anmeldelser, som denne til Photography Blog. På Teknisk Ukeblad kan du lese kortversjonen av de tekniske spesifikasjonene.

Men det skal naturligvis ikke være bare, bare å stikke av med en slik premie. Her synes vi vinneren må gjøre en liten innsats.

Slik deltar du

Davidson har tatt bilder av hunder med de sprøeste grimaser, du sender oss et bilde av din sprøeste grimase.

Vi bryr oss ikke veldig om tekniske ferdigheter (selv om det ikke gjør noe at bildet er i fokus), men ser først og fremst på underholdsningsverdien.

Avsenderen av det - etter vår mening - morsomste bildet innen mandag 16. desember klokken 23.59 stikker av med hele sulamitten.

Og ja, en liten ting til: Ved å sende oss et bilde sier du samtidig at det er greit at vi publiserer det i forbindelse med kåringen av vinneren.

Bildet må være sendt på vegne av deltageren, og det er kun lov til å sende inn bilder av personer som har samtykket til å være med i konkurransen.

VÆRE MED? Send ditt beste bilde til konkurranse@side3.no.

Her er noen inspirerende bilder fra "Shake":

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar