Gå til sidens hovedinnhold

To til Siem Offshore

Siem Offshore har sikret seg en forlengelse og en ny kontrakt.

Supplyrederiet kan nå glede seg over å ha sikret seg kontrakter tilsvarende 2,5 år. Den ene kontrakten gjelder forlengelse av en løpende kontrakt, mens den andre er en ny kontrakt med StatoilHydros datterselskap i Brasil.

Det er Marine Platforms Ltd som har valgt å forlenge leien av Siem Offshores flerbruksskip MRSV Siem Marlin for en periode på seks måneder. Dermed er fartøyet sikret arbeid frem til april 2010.

Marine Platforms har opsjoner på å forlenge kontrakten med ytterligere tre år. Fartøyet benyttes i forbindelse med ROV og undervannsarbeider på Abgami-feltet utenfor Nigeria.

Når det gjelder den andre kontrakten så er det StatoilHydro Brasil som har signert en kontrakt med Siem-selskapet Siem Consub for bruk av et plattformsforsyningsskip. Kontrakten har en fast periode på to år med opsjoner for ytterligere to perioder av ett år hver.

Oppstart på kontrakten er i første kvartal neste år. Siem Consub er driftsselskap for det skipseiende selskapet Siem Meling Offshore DA, som eies med 50 prosent av Siem Offshore.

Kommentarer til denne saken