(SIDE2): Representanter for Sienna Miller bekrefter overfor avisen The Mirror at Sienna Miller ikke lenger er ønsket i filmen «Nottingham».

Dobbeltrolle for Crowe
Innspillingen av «Nottingham» skal begynne i England i mars med Russell Crowe i hovedrollen som sheriffen og som Robin Hood. Filmen er et kjærlighetsdrama mellom sheriffen, Robin Hood og jomfru Marion og tar mål av seg til å gi et annet bilde av sheriffen av Nottingham enn det vi er vant til fra legenden.

LES OGSÅ:Derfor hater de media

I juni uttalte Sienna at rollen var helt perfekt. Nå kommer det motstridende meldinger om hvorfor hun har blitt droppet fra filmen.

Ifølge en kilde The Mirror har snakket med er det Sienna Millers privatliv som er årsaken. Hennes affære med Balthazar Getty fikk så mye negativ publisitet i USA at Ridley Scott og filmstudioet ikke mener Miller passer i Marions jomfruelige sko. Nylig annonserte Sienna at hun var singel og mer lykkelig enn før.

Men uken etter ble de to sett sammen i London.

- Det er forferdelig synd for Sienna for du kunne ikke møtt en hyggeligere og mer hardt arbeidende kvinne som tar sin karriere meget seriøst, sier kilden til The Mirror.

Krangel rundt filmen
En annen versjon av saken er at utsettelsen av «Nottingham» har skapt uenigheter mellom filmens produsenter, regissør Ridley Scott og Russell Crowe. Og at Millers rolle er blitt såpass omskrevet i den nye versjonen av manuset at det ikke lenger var så interessant for henne. Manuset ble skrevet om da det ble klart at Crowe skulle spille både Robin Hood og sheriffen av Nottingham.

- 40 sider i manuset er omskrevet og er nå tilpasset Crowes store ego, sier en annen kilde til The New York Post.

På grunn av manusforfatterstreiken og deretter finanskrisen ble «Nottingham» utsatt i nesten et år. I mellomtiden har Russell Crowe, Leonardo DiCaprio og Ridley Scott laget «Body of Lies».

Sienna Miller er aktuell i filmen «Edge of Love» mot Keira Knightley. Hun blir også å se i «G.I. Joe: Rise of Cobra» og «A Woman of No Importance».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!