Gå til sidens hovedinnhold

Meldte Per Ståle Lønning død

NRK-programleder erklærte i et humorprogram at Per Ståle Lønning var død. Se klippet her.

(SIDE2): Med bilde av Per Ståle Lønning på forsiden av VG ved siden av seg hikster Sienna: «Per Ståle Lønning er dessverre død» i sitt siste program av «Coming Up!».

Glamourmodellen Sienna, spilt av Sigrid Bonde Tusvik (28), går langt i sitt underholdsshow - men Per Ståle Lønning bryr seg ikke noe om dødsryktene, ifølge Seher.no .

- Jeg driter i det der jeg, hvis ungene hadde sett det kunne det kanskje skapt reaksjoner men, sier Lønning til nettstedet.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nakenbilder
P3tv viste tidligere denne måneden de mye omtalte nakenbildene av Kåre Conradi. Nakenbildene ble publisert etter at de ble funnet på hans mobil og florerte over nettet i månedsvis. Sienna viste bildene mer enn gjerne frem bildene igjen.

Les også: NRK viste naken Conradi

Det er heller ikke de første nakenbildene en svært frittalende Sienna viser i sitt satrisike program. Manipulerte nakenbilder av Rune Rudberg, også de publisert på nettet for en tid tilbake, ble vist - men Trond Giske og Pia Tjeltas hoder var limt på istednfor Runes...Sånt blir det bråk av.

Les også: Kaster klærne for NRK

Siste episode
Fredag ble siste episode av Siennas show «Coming Up!» publisert på P3tv og med seg i studio hadde hun stylist Jan Thomas (41). De to danser, synger og disser folk.

Se episoden under!

HTML EMBED

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Kommentarer til denne saken