Gå til sidens hovedinnhold

- Det er visstnok sånn at man skal ha veldig lyst til å være sammen med babyen

Sigrid Bonde Tusvik synes det er greit å jobbe litt også.

(SIDE2): Sigrid Bonde Tusvik (33) og samboeren Martin Jøndahl (32) ble mor til lille Jenny i april tidligere i år.

Så langt har den største overraskelsen vært at hun ikke visste noen ting før hun fikk barn, og at hun stadig later som om hun vet hva hun driver med.

Deilig å jobbe

Tusvik holder koken som nybakt mor i «Torsdag kveld fra Nydalen», og synes det er helt greit å overlate datteren til samboeren mens hun jobber.

- Det er veldig koselig, for han er veldig flink med henne. Jeg vet at han passer på henne. Det er litt deilig å jobbe, synes jeg da. Jeg har en arbeidstid som gjør at jeg kan kjøre hjem innimellom og amme litt og sånn. Jeg jobber ikke ni til fire. Jeg er veldig heldig der!, sier Tusvik til VG Helg.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Trikset

På spørsmål fra avisen om hun synes det er litt rart å si at hun gjerne vil jobbe, svarer hun dette:

- Ja. Det er visstnok sånn at man skal ha veldig lyst til å være sammen med babyen. He, he. Det vil jo jeg også, men jeg har jobbet jevnt og trutt hele tiden, egentlig. Det er kanskje det som er trikset, sier hun til avisen.

Gifter seg

De siste månedene har TV-seerne kunne følge komikeren når hun tar opp mer eller mindre kjente temaer rundt det å bli mamma i programmet «Sigrid blir mamma».

Nå skal hun også gifte seg. Det var i en episode av «Tørnqvist Show» at samboer Martin Jøndahl like gjerne trakk frem vigselspapirene for Sigrid. Noe mer klassisk frieri kom ikke på tale. Samboeren innrømte at han er litt lei av Sigrids «føde-TV». Så nå er det hans tur.

Kommentarer til denne saken