Gå til sidens hovedinnhold

Selger leilighet med kjærestegaranti

Komiker Sigrid Bonde Tusvik (32) skal flytte. Se bildene av leiligheten hennes.

(SIDE2:)«Urban perle "med kjærestegaranti" - Unik og stilfull 2-roms - God takhøyde - Tregulv - Peis - Sjelden sjanse!»

Slik frontes komiker Sigrid Bonde Tusviks leilighet i boligannonsen som nå ligger ute på Finn.no. Hennes hjem på Grønland er til salgs med en prisantydning på 2.190.000 kroner. Leiligheten er på 49 kvadratmeter, har ett soverom, kjøkken, stue, peis, og ligger like ved Botanisk Hage.

Hva vil det si at leiligheten har kjærestegaranti?

- Det vil si at hvis det er en singel person som kjøper den, og ikke får kjæreste innen tre år, så skal hun (Sigrid Bonde Tusvik red.anm.) stille opp og bidra. Personen får altså profesjonell sjekkehjelp, sier megler Marianne Dåsnes ved Krogsveen.

Dåsnes opplyser at de allerede har hatt en rekke treff på annonsen. Hun tror ikke det blir noe problem å få solgt leiligheten.

- Den ligger sentralt, men rolig til. Det er absolutt fin beliggenhet, og smart planløsning.

- Vi har hatt sinnssykt bra med treff på annonsen etter at den har ligget ute noen timer bare. Det skyldes at den skiller seg ut med kjærestegaranti, men også selvsagt på grunn av leiligheten. Den har mange av de kvalitetene som folk ser etter, og ønsker seg - som tregulv, peis, og det er høyt under taket. Det er en arealeffektiv leilighet, som passer både for par og single.

Komikerens innslag
Tusvik er selv svært delaktig i salget, og i annonsen reklameres det med at leiligheten ble bruk i NRK-programmet «Sigrid søker kjæreste». Videre heter det blant annet:

«Den tiden jeg har bodd i Ulvehiet, har vært nydelig. Ingen andre steder kan du kjøpe badeball, hermetikk og få en hårklipp, i én og samme butikk. Ingen andre gater enn nabogata Tøyengata hilser de alltid på deg i butikken, og du får kjøpe kjøtt hos din lokale slakter på krita hvis det trengs.

Det er et moderne område, men i et nydelig nostalgisk miljø. Å sole seg i Botanisk hage, spise sushi ved Rubina Ranas plass elle ta et glass hvitvin i bakgården til Dattera til hagen, er noe av det jeg har likt best.

Ikke minst at du kan gå til Flytoget og bussterminalen, gjennom Galleri Oslo og virkelig føle at du bor midt i gryta.»

- Lekker dame!
Hvor stor fordel er det at en kjendis har bodd i leiligheten?

- Folk vil nok komme på grunn av leiligheten, og på grunn av standarden den holder, men det treffer bredt med tanke på måten den blir markedsført på.

- Det er klart at det er positivt, men det er leiligheten man kjøper. Når det er sagt så er det ikke et minus at det er Sigrid som selger – det er ikke hver dag man kan få en så lekker leilighet fra en så lekker dame!

Det er visningsrunder på Tusviks leilighet allerede til uken.

Her kan du se noen bilder fra Grønlands-hjemmet:

Kommentarer til denne saken