Gå til sidens hovedinnhold

Se hva som skjedde da Tone Damli måtte spise en hel chili på Tusvik & Tønne

- Det føltes som om jeg ville flykte fra min egen kropp, sier Tone Damli om opplevelsen.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=VeqPwHEqz5WByuP_2gCoRUhKH8QMdKc4spaVRGYTomI_mykRa_0IUoE3982A88v5EX3O3i0DGgw23KfT1QXb9ZCymXHi0ON3&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): - Jeg vet jo at det et sterkt men jeg aner ikke hvor sterkt det er, sier Tone Damli nesten en smule blek overfor utfordringen.

Avslørte at Sigrid er gravid

I kveld er det klart for et nytt talkshow med Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne. Konseptet er at de inviterer en kjent person til å være programleder for dem hver gang. Og det er ikke helt enkelt.

I første sending var det Mini Jakobsen og alle fikk seg en overraskelse da Lisa Tønne avslørte at Sigrid Bonde Tusvik er gravid med sitt andre barn.

Denne gang er det klart for Tone Damli som programleder, og hun må gjennom «Ildprøven» bokstavelig talt. Damli må spise en hel stor chili med frø og skal så forsøke å gjennomføre et intervju med Sigrid Bonde Tusvik om feminisme.

- Bra for forbrenningen

. Jeg ble desperat og det var vondt, sier Tone om det å spise en hel sterk chili.

I forkant får den skeptiske mye godord fra programlederne.

- Dette er veldig bra for forbrenningen, sier Sigrid Bonde Tusvik. Mens Lisa Tønne sier at «nå, Tonemor, skal vi se».

Det går fortere og fortere med spørsmålene etter som Tone Damli ser yoghurtglasset nærme seg.

Opptakene ble gjort onsdag.

- Kjenner det dagen derpå

- Den heavy smerten varte i 15 minutter, men jeg var uvel i 1-2 timer etterpå. Jeg kunne kjenne at kroppen hadde gått igjennom noe, for å si det sånn, sier Tone og forteller at hun også i dag kjenner det i kroppen at hun har spist en hel chili.

-Nå har jeg gjort det, og trenger ikke å gjøre det igjen, sier Tone Damli til Side2.

Kommentarer til denne saken