Gå til sidens hovedinnhold

Sikret distribusjon i Østerrike

Navamedic har fått distribusjons- og markedsføringssamarbeid om helseproduktet Glucomed.

Navamedic har fått på plass en markedsførings- og distribusjonsavtale i Østerrike. Det er selskapet Grünenthal som skal stå for markedsføringen og distribusjonen av Glucomed/Flexove i Østerrike.

NA24 - din næringslivsavis

Dermed har Navamedic markedsførings- og distribusjonsavtaler i 23 land. Avtalen med Grünenthal regulerer de vesentligste forhold i det fremtidige samarbeidet og en endelig avtale mellom selskapene er ventet undertegnet innen 31. mars 2007.

- Grünenthal ser på samarbeidet med Navamedic, med sitt produkt Glucomed/Flexove, som en stor mulighet. Produktet passer godt med vårt fokus på utvikling og markedsføring av smertestillende produkter, og med vårt mål om å bli den prefererte partner innen smertebehandling blant alle farmasøytiske selskaper. Grünenthal har et bredt spekter av produkter innen smertebehandling, og er blant annet det eneste forskningsbaserte selskapet med produkter innen hele WHO smertetrapp, og Glucomed/Flexove vil bidra ytterligere til selskapets utvikling, sier General Manager Dr Dirk Krause i Grünenthal.

Navamedic venter nå på markedsføringstillatelser i det enkelte land, etter EU godkjente produktet Glucomed i 2006.

- Grünenthal er med sitt fokus på smertebehandling en perfekt partner for vårt produkt. Vi er fornøyde med å kunne utvide samarbeidet med Grünenthal ut over avtalen som ble inngått for 7 land i Sentral- og Østeuropa i september 2006. Glucomed/Flexove vil bli det første farmasøytiske glukosaminproduktet på markedet i Østerike, og vi tror Grünenthal vil være i stand til å markedsføre produktet på en sterk og lønnsom måte for begge selskaper, sier konsernsjef Øyvind W. Brekke i Navamedic.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial