I helgen ble årets «Miss Plastic» kåret i Ungarn. Dette er missekåringen for kvinner som har minst én plastisk operasjon bak seg. Vinneren i år ble Alexandra Kocsis (bildet til venstre).

Noen menn foretrekker ekte, naturlige bryster, mens andre vil ha det beste som moderne kirurgi kan skaffe. Nettsiden Ask Men har publisert en videoguide til hvordan du kan avgjøre om brystene hennes er ekte eller ei.

Et problem i forbindelse «undersøkelsene» er naturligvis at du trenger tid til å glo. Et annet problem er at bryster som holdes godt fast i en BH, vil være vanskelige å definere. Noen tegn kan du likevel se etter.

1. Form

I sin naturlige form vil bryster henge slik at de er tyngst i bunnen, demonstrerer Ask Men i videoen. Bryster med implantater vil være rundere, med brystvortene omtrent midt på.

Dette er det jo ikke så lett å finne ut av med mindre hun er toppløs, men en utringing kan avsløre silikon også. Bryster med en veldig rund form i utringingen, tyder på enten massiv press fra BH-en, eller implantater.

To naturlige bryster er heller ikke helt like, mens kunstige synes å se identiske ut.

2. Proporsjoner

Fra naturens side er det ikke vanlig at vevre, benete jenter er utstyrte med digre, svulmende bryster. Så ser du et lite, spinkelt kvinnfolk med bryststørrelse 80D, er det noe muffins på gang.

3. Avstand

I gjennomsnitt skal avstanden mellom en kvinnes brystvorter og hakespiss være 25 centimeter, litt avhengig av høyden hennes. Er avstanden betraktelig mindre, kan det indikere kunstige bryster.

4. Bevegelse

Ekte bryster beveger seg med kvinnen de henger på. Løper hun eller går hun fort, skal brystene hoppe med. Lener hun seg fremover, skal de henge ut fra kroppen i en kjegleform. Legger hun seg ned på ryggen, skal de flyte utover til sidene. Er brystene kunstige, vil de aller fleste holde seg i samme posisjon hele tiden. De kan også se litt harde ut.

5. Unaturlig

En brystoperasjon vil gi arr. Mange er skjult på undersiden av brystene eller rundt brystvorta, mens andre kan ha arr i armhulene. Du kan også se etter tegn på uheldige brystoperasjoner. De vanligste er:

  • Avstanden mellom brystene er unaturlig stor.
  • Det ene brystet henger synlig høyere enn det andre.
  • Brystvortene peker i forskjellige retninger.

Se hele instruksjonsvideoen på AskMen.com.