(SIDE2): Alexander Bonsaksen (26) og Silje Norendal (20) har allerede vært sammen i litt over tre måneder.

Treningskamerater

- Vi møttes gjennom trening på Olympiatoppen faktisk. Det er stedet å møtes, sier Norendal til TV2.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Norendal er for tiden på treningssamling i Colorado, mens hockeyspiller Bonsaksen for tiden er i Oslo og forbereder seg på å slutte seg til landslagsgjengen før avreise til Sotsji 6. februar.

Backer opp kjæresten

Dette med avstanden tror de skal gå fint, og de ser på det som en fordel å ha en kjæreste som vet hva som kreves for å drive med idrett på toppnivå.

- Begge driver jo med idrett og har gjort det lenge, vi veit hvordan det er når man går inn i bobla - hvor alt fokus er på sporten. Da er det deilig å bli backet opp av kjæresten. Begge to veit godt hvor mye tid det krever å bli god, beskriver Bonsaksen.

I OL er snowboradkjøreren Norendal et av de første norske medaljehåpene som skal i aksjon.

I vinden

Norendal er for tiden aktuell med programmet «OL-drømmen» på TV2 hvor vi får følge seks idrettsutøvere i forkant av vinterlekene i Sotsji.

- For at folk skal begynne å like sporten vår, må de bli kjent med noen av oss som driver med det. Da kanskje de blir inspirert til å følge snowboardsporten, og vi håper det blir mer oppmerksomhet, sa hun til Nettavisen om deltakelsen i programmet.

Hun er er blant Norges største medaljefavoritter, og sammenlignes gjerne med Therese Johaug.

LES MER:Slik skal de gjøre SIlje (20) til en superstjerne

Nylig viste hun seg frem på catwalken i anledningen lansering av de nye OL-klærne, og hun la ikke skjul på at hun er opptatt av utseendet.

- Jeg liker å pynte meg. Det er greit å kunne være litt feminin i en så mannsdominert idrett, sa Norendal til Side2.