Det er ikke lenge siden sist tidligere «Robinson»- og «Paradise Hotel»-deltager Silje Winther lot fillene fallene, og nå er hun jaggu frampå igjen.

Denne gangen i herremagasinet FHM.

Over åtte sider inne i magasinet blir vi bedre kjent med 27-åringen fra Stokke i Vestfold, som har blitt blond siden sist.

Men som ikke har blitt noe mindre frisk i språket ...

- Lysten var ikke på topp

På spørsmål om det var noen behov hun ikke fikk dekket på øya under innspillingen av «Robinsonekspedisjonen», skyter hun fra levra.

- Et ligg hadde hjulpet på humøret, dessuten er det sunt! Men ekstrem hårvekst, null vaskemuligheter og det at ingen av gutta på øya fikk det til å kile i tissen min, gjorde at lysten ikke akkurat var på topp, sier Silje til FHM.

På hjemmebane er det imidlertid helt andre boller, og Silje innrømmer at hun liker å eksperimentere.

- Man vet ikke om man er lesbisk før man har prøvd det med ei jente. Det samme gjelder om det er godt å få en penis opp i rumpa eller ikke. Sex er ikke bare deilig. Det er også skikkelig gøy hvis man har en partner som man virkelig kan dele alt med.

Silje prater i gloser som kan få en nordlending til å rødme, men forteller til magasinet at hun rett og slett lært er oppdratt på den måten ...

- Mamma lærte meg at ærlighet varer lengst. Men jeg har røket ut fra reality-programmer to ganger på grunn av ærlighet, så i Paradise og Robinson er det kanskje bedre å lyve. Men innimellom skulle jeg ønske at jeg tok meg tid til å tenke litt før jeg svarer.

Det hjelper uansett på at hun ikke bryr seg nevneverdig mye om hva andre skulle mene om tingene hun sier og gjør.

- Jeg tar meg sjelden nær av ting som blir sagt om meg. Når jeg velger å blogge og være med på reality-tv, så må jeg bare tåle det. Men jeg er også rask til å svare om det er noe jeg føler jeg ikke har fortjent.

Popstjerne?

Selv om Silje er ute av realitydansen for øyeblikket, er hun ikke ferdig med svinge seg i søkelyset. I disse dager er hun aktuell med en musikksingel.

- Det stemmer! Jeg er en av dem som tok steget videre fra dusjen til studio og har satt sammen noe jeg er veldig fornøyd med. Jeg håper å kunne lage flere låter, men det kommer selvfølgelig an på responsen. Jeg håper at det ikke bare blir meg som digger den!

Og temaet er velkjent.

- Det er skikkelig feelgood-greier! Du får lyst til å danse og synge med. Låta handler egentlig om at jeg liker å bli dominert i senga, men jeg tok med en haug dritdigge damer i videoen, de tar en del fokuset. Dere må sjekke den ut!

Det har vi selvsagt gjort:

HTML EMBED