Gå til sidens hovedinnhold

Her er «bunga bunga»-jentene

Se de hemmelige bildene fra Berlucsonis fester.

Bilder fra Italias statsminister Silvio Berlusconis beryktede «bunga bunga»-fester har lekket ut til pressen etter italiensk politi la beslag på pc-er og kameraer til et dusin kvinnelige festdeltagere.

Politiet utførte razziaen som et ledd i etterforskningen av påstander om at Berlusconi skal ha betalt for sex med jenter under den seksuelle lavalder.

Den britiske avisen Daily Mail har publisert to av bildene som er beslaglagt. På det ene bildet ser vi TV-personligheten Barbara Guerra (32) i en trang politiuniform og med håndjern dinglende fra hånden.

På et annet bilde ser vi to jenter som skal til å kysse hverandre mens en tredje jente følger bevegelsene tett.

Ifølge avisen er alle bildene tatt i morgentimene i Berlusconis hjem i Arcore nær Milano. Uttrykket «bunga bunga» sies å referere til en sexlek.

YouFocusTV har publisert en video med flere av jentene som skal være knyttet til Berlusconis sexskandale:

HTML EMBED

Fotografiene blir en del av rettsaken som reises mot statsministeren. Han er anklaget for å ha sex med mindreårige og for å ha misbrukt sin makt som statsråd. Det hevdes at 74-åringen har gitt både penger og smykker i bytte for sex med 17 år gamle Karima El Mahroug og 32 andre kvinner over en periode på to måneder.

Berlusconi har offisielt spøkt med anklagen, og uttalt at «33 kvinner på to måneder er for mye selv for meg».

Reklame

Meningsmålinger: - I enkelte tilfeller er det ren manipulering

Kommentarer til denne saken