Gå til sidens hovedinnhold

Simonsens mange misser

Jan Simonsen satt i årets jury for å velge ut Miss Norway. Etter at jobben var gjort fikk Simonsen feste med damene.

Karoline Nakken (22) fra Bærum gikk sent lørdag kveld til topps i årets Miss Norway-konkurranse. I juryen som kåret Nakken til årets vinner satt blant annet politiker Jan Simonsen.

Årets finale ble arrangert på danskebåten Stena Saga, og etter finalen var det klart for fest. En fest Simonsen satt stor pris på.

- Ja Gud bevares. Hva tror du? Det var veldig hyggelig å være med på den turen der. Jeg synes de jentene var så hyggelige, pene, sjarmerende og intelligente, sier Simonsen til TV 2 Nettavisen.

Selv synes stortingspolitikeren at jobben i juryen var vanskelig.

- Det var utrolig vanskelig å velge hvem som skulle vinne. Håper de ikke tar det for tungt de som ikke vant, men alle kan jo ikke vinne. Det vet jo jeg som var med i Robinson, sier Simonsen.

Han ga en av sine fem stemmer til årets vinner, og hadde ellers stor sans for Shauny Loo (24) fra Oslo. Loo ble kåret til Årets Modell 2005.

- Hun har jo det fortrinnet at hun har en litt penere hudfarge enn de fleste nordmenn. Familien hennes driver en karibisk restaurant her i Oslo. Og der har jeg tenkt å stikke innom. Det er jo spennende å prøve ny mat.

- Kunne du tenke deg å sitte i juryen neste år også?

- Ja, det vil jeg gjerne. Jeg vil aldri gå glipp av en gratis tur på danskebåten med masse flotte damer, sier Simonsen.

Ellers i kjendisjuryen satt Martin Schanche, Jeanette Ersdal som vant konkurransen i fjor, verdensmester i bryting Lene Aanes, Barbro Fagerbakk fra Farmen, fotograf Per Heimly, stand-up-komiker Ørjan Burøe, Marna Haugen fra Top Model på TV3, og artisten Anne Nørdsti.

Se bildene av misse-kandidatene her:

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken