Gå til sidens hovedinnhold

Simpson har gjort det 350 ganger

Stjernene sikler etter å være med i serien, og den skrullete familien Simpson er fortsatt like hot. I går feiret de sin 350. episode. Se de corny bildene.

(SIDE2): Det skapte stor oppstandelse i Stobritannia da David Beckham ble vurdert som for lite kjent til å være med i «The Simpsons». For så populær har serien vært, at Fox Entertainment har kunnet velge fra A-listen av kjendiser som tegnes inn i serien.

Og seere verden over simpelthen elsker den fete, late, øldrikkende familiefaren Homer, hans altoppofrende kone Marge, det pliktoppfyllende vidunderbarnet Lisa, det sjarmerende pøbelfrøet Bart, og den mystiske Maggie som har flere talenter enn å sutte på smokk.

I går var de alle til stede i form av gigantiske dukker i tv-kanalen Fox sitt studio på en real jubileumsfest.

Større enn Dallas

350 episoder fordelt over 16 sesonger er unikt i tv-seriesammenheng. Legendariske «Dallas» gikk i til sammen 357 episoder, og det har den gule gjengen lagt bak seg innen 2005 er omme. Selv tror produsenten Al Jean at det kan bli 100 til:

- Ensemblet har allerede signert for ut sesong 19. Så jeg tror vi kommer minst så langt. Det krevde så mye forhandling å få dem med på fire år til, så nå tror jeg vi kommr til å gjøre dem og, sier hun til Reuters.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken