Gå til sidens hovedinnhold

Avlyser skilsmissen

Sinead klarer visst ikke å bestemme seg.

(SIDE2): Bare en uke etter at sangerinnen Sinead O`Connor (46) annonserte at hennes ekteskap var over, later hun nå til å ha ombetstemt seg.

Paret hadde bare vært gift i 16 dager, da hun på sin egen hjemmeside meddelte fansen at det var over.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

O`Connor og Herridge giftet seg i det berømte Little White Wedding Chapel i Las Vegas 8. desember. Ifølge Sinead bodde de bare sammen som kone og mann i bare syv dager etter bryllupet.

Kjærester
Men i dag tidlig oppdaterte O`Connor Twitter-statusen sin, og hun skrev blant annet at hun og ektemannen Barry Herridge hadde «elsket».

- Hurra, vi har bestemt oss for å være kjærester igjen, og å fortsette å være gift. Vi skal være sykelig lykkelige kjærester, og gå til en ekteskapsrådgver, og bli samboere sånn som vanlige mennesker, skrev hun ifølge Daily Mail.

Hun skrev også noen ganske krasse ord retttet mot de som eventuelt skulle hatt noe imot at paret fortsatt er sammen.

Press
Sinead skal ha møtt Barry på internett snaue tre måneder før de giftet seg. Den eksentriske artisten skal ha skrevet i bloggen sin at hun ønsket seg en anstendig mann og at hun trengte sex. Barry så hjertesukket og svarte med en e-post.

Hun la skylden for bruddet på «det intense presset», som ble lagt på hennes nye ektemann.

«Fra det øyeblikket vi ble sammen, for ikke så lenge siden, så ble det lagt et intenst press på ham av noen personer i livet hans. De ønsket ikke at han skulle involvere seg med meg. Disse menneskene hadde aldri møtt meg, men hadde allered en formening om meg basert på hva de hadde lest om «Sinead O`Connor i mediene», etc.», skrev Sinead på hjemmesiden sin.

Kommentarer til denne saken