Det er mye rart man kan være sint på her i verden. Man kan ta de store tingene, men det hjelper ikke.

Da er det bedre å fokusere på de små detaljene i hverdagen som gir hjernen din hjerteinfarkt av hat.

Eksempler? Okay. Som de sier på engelsk: Don't get me started...

PS! Denne helt ok saken er levert av trollene i Pondus.no.

Folk som står ved siden av hverandre i rulletrappen

Dere trenger ikke å snakke om hvem som har humpa hvem i Paradise Hotel de 20 sekundene det tar å komme seg opp en etasje på Oslo Shitty. Dårlige mennesker står på venstre side i rulletrappen. Det er en regel totalt uten unntak. Unntatt når man blir tvunget til å stå bak noen SOM KUNNE STÅTT PÅ HØYRE SIDE, SOM NORMALE MENNESKER!

«Å gjøre en forskjell»

Jeg skjønner hvor det kommer fra. Make a difference. Men det heter å utgjøre en forskjell. Det er helt latterlig at vi nordmenn for tusen år siden klarte å oppdage amerika ved hjelp av et par joller, mens vi nå er så late at vi ikke gidder å legge til en ekstra stavelse i et ord for å få det riktig.

Folk som ikke bruker blinklys når de svinger

Denne særskilte underrasen består 90 prosent av Audi-eiere. Hva er det med Audi og blinklys? Er det slik at man må putte tissen i sigarett-tenneren for å aktivisere blinklyset på en Audi? Om ikke, så synes jeg at det burde være det.

Folk som kaller espresso «ekspresso»

Er du snobbete nok til å ikke drikke vanlig kokekaffe, så lær deg i det minste hva det heter, din humlepung!

Bananer

Bananer er verdens særeste frukt. De har et vindu på cirka 12 sekunder, der de er spiselige. Fanger du bananen for tidlig er de grønne og bitre, med ekle, tørre tråder som klistrer seg i ganen, eller så er de overmodne, flekkete ekle beist, som kun har en funksjon: oppdrettsanlegg for bananfluer.

Hei vent, vi er ikke ferdige. De fem neste hatobjektene finner du på Pondus.no.