Gå til sidens hovedinnhold

Sissel har giftet seg

Kirkeklokken kimet i all hemmelighet for Sissel Kyrkjebø tirsdag, da hun ble smidd i hymnes lenker med en av Norges fremste skatteeksperter Ernst Ravnaas.

Paret giftet seg tirsdag gjennom en enkel seremoni i Hov kirke. Det var ikke gjester til stede under vielsen.

Paret hadde, etter det Side2 kjenner til, imidlertid et selskap på lørdag på gården de har på Hov, hvor noen få venner, forlovere og familie var til stede.

Sissel Kyrkjebø, bedre kjent som Sissel, slo for alvor igjennom i 1986, da hun opptrådte under pausen i Eurovision Song Contest, som ble arrangert i Grieghallen i Bergen.

Plácido Domingo

Hennes fløyelsmyke stemme trollbandt, ikke bare hele Norge, men også en hel verden.

I 1987 ga hun ut tidens mest solgte album i Norge - «Glade Jul», som er solgt i over 600.000 eksemplarer.

I 1983 opptrådte hun for første gang på nasjonal TV, da hun deltok i barneprogrammet Halvsju og sang Barbra Streisands slager «Evergreen». I 1984 stilte hun opp hos selveste Odd Grythe i «Husker Du?»

Hun har stått på scenen med noen av tidenes største stjerner som Céline Dion, Sting, Willie Nelson og ikke minst Plácido Domingo.

Fotballklubben Start

Hennes mann, sørlendingen Ernst Ravnaas, er mest kjent som Erik Solers eierpartner i fotballklubben Start, som de to kamphanene styrte fra 2002 til 2008. Høydepunktet var Starts seriesølv i 2005. Økonomisk var det imidlertid en katastrofe og de to kastet inn håndkle i 2008.

Ravnaas er i dag partner ved Wikborg Reins Oslo-kontor og er en av Norges fremste eksperter på skatt og bistår flere av Norges rikeste med skatteråd. Han blogger også på Nettavisen om ulike skatterettslige problemstillinger.

Kyrkjebø og Ravnaas er i dag bosatt på Frogner, men tilbringer mye av tiden på sin gård på Hov i Søndreland.

Verken Sissel Kyrkjebø eller Ernst Ravnaas vil kommentere saken.

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren

Kommentarer til denne saken