(SIDE2):Google Hot Trends er en tjeneste som viser hvilke søkeord som til enhver tid er mest populære.

Fjerdeplass
I øyeblikket toppes lista av «UFOs over Haiti» etter at en video med to UFO-ligende farkoster har blitt sett av over seks millioner mennesker på YouTube.

SE UFOVIDEOEN HER!

Torsdag morgen var vår egen Sissel Kyrkjebø helt oppe på fjerdeplass på lista med søkeordet «Sissel», samt relaterte ord som «mormon tabernacle»,« mormon tabernacle choir», «sisel», «sissell» og «st olaf».

Sensasjon
Sangeren fra Bergen har i høst toppet salglistene for klassisk musikk i USA med albumet «Spirit Of The Season» som hun har spilt inn sammen med The Mormon Tabernacle Choir, i sin tid kalt «Amerikas kor» av Ronald Reagan.

Les også:Sissels usynlige suksess

Sissel omtales som en «syngende sensasjon» i USA og albumet har toppet lista «Top Classical Albums» i seks av ti uker. Plata er også inne på 154. plass på den offisielle albumlista.

Utsolgt
Plata var i utgangspunktet ikke ment for det norske markedet, men etter stor etterspørsel valgte Uniiversal Music å importere den fra USA.

Plateselskapet har tatt inn 15.000 eksemplarer til Norge.

- Alle 15.000 er borte, og vi kunne sikkert ha solgt noen til. Blir forhandlerne utsolgt, kan vi for en gangs skyld slippe å få retur på ei juleplate, sier salgsdirektør Harald Tømte til FaroJournalen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!