Gå til sidens hovedinnhold

- Skjønner ikke helt hva jeg har gjort

Sisteplass rett inn på førsteplass.

(SIDE2:) «Nå fikk du bevist at folk med små pupper også kan komme på første plass på blogglista!» twitrer fansen.

Blogger og Twitter-bruker Sarah Surland har nesten firedoblet leserantallet på kun to dager, og sisteplass.blogg.no gikk rett inn på topplistens førsteplass på blogg.no.

Selv er hun noe usikker på hva hun tenker om den økende populariteten.

- Jeg vet ikke helt, jeg skjønner vel ikke helt hva som skjer ennå. Jeg skjønner ikke helt hva jeg har gjort, sier Sarah til Side2 lørdag kveld og ler:

- Det er litt sykt, men det er veldig gøy!

Blogglesere gratulerer
Denne uka har Sarah Surland gått fra å være en ukjent 19-åring til å bli en av Norges mest populære bloggere.

Etter tre dager som blogger på blogg.no havnet bloggen hennes på sjetteplass over de mest lese bloggene, med over 19.000 lesere. Kun to dager senere har leserantallet nesten firedoblet seg og nå ligger bloggen øverst med hele med 76.452 lesere.

10.000 likes
På Twitter stiger også antallet av følgere som nå har rundet 29.000 brukere.

Sarah Surland merker også populariteten på Facebook der bloggen hennes fikk 10.000 nye likes på et døgn. For øyeblikket har over 17.000 Facebook-brukere trykket «Like» på Facebook-siden til bloggen.

Her har 19-åringen selv lagt ut et bilde av topplisten på blogg.no der hun skriver:

«Vi klarte det, folkens!!! Rått!!».

«Du er rå, Sarah!»
Gratulasjonene og reaksjonene har ikke latt vente på seg.

Kommentarer som: «Sisteplass på førsteplass!» og«Dette er rett og slett gøy! - Og velfortjent!» er bare to av de mer enn de flere tusen kommentarene som har blitt skrevet under bildet. Andre tilbakemeldinger roser også Sarah for jobben hun gjør med bloggen og Twitterkontoen:

«Nå fikk du bevist at folk med små pupper også kan komme på første plass på blogglista!»

«Du driver norge videre til det stadiet som norge burde være!»

«Du er rå, Sarah! Den eneste bloggen jeg sjekker minst 5 ganger for dagen. En blogg som faktisk fortjener førsteplassen, gratulerer!»

- Gøy!
Bloggeren selv setter svært pris på de gode tilbakemeldingene de siste dagene.

- Jeg har fått mange nye «venner», og veldig mange sier de synes dette er gøy. Jeg har nesten ikke fått høre noe negativt. Det er bra, det har vært mye skryt.

Tross toppliste har ikke Sarah noen planer om å endre bloggen sin nevneverdig.

- Planen er vel bare å holde den oppe, men det er sikkert ikke så lett. Jeg vil bare blogge og ha det gøy med det, sier hun.

Internett-fenomen
Blogg- og twitterfenomenet har med sin utleverende, personlige og ikke minst usminkede stil blitt en Internett-favoritt blant nordmenn.

I et intervju med Side2 tidligere denne uka kunne ikke den blide sørlandsjenta gi noen god forklaring på hvorfor hun har blitt så populær, men én teori har hun:

- Det må vel være fordi jeg legger ut masse ekle og stygge bilder av meg selv. Og jeg tror kanskje mange er blitt lei av disse «perfekte» rosabloggerne og synes kanskje det jeg legger ut er festlig. Jeg bare blogger som jeg er, fortalte Sarah.

LES SAKEN HER: Norske Sarah (19) er et Internett-fenomen

På bloggen og Twitter har Sarah lagt ut en rekke bilder av seg selv i ulike situasjoner med bildehistorier generell info om hverdagslivet som singel 19-åring med uren hud og hverdagens utfordringer.

Om responsen så langt har Sarah sagt følgende:

- Storparten er veldig hyggelige, og det er mange som kommenterer at de synes bloggen er ærlig og morsom. Selvfølgelig har det vært noen som ikke er blitt så imponert, og sier rett ut at de synes jeg er stygg og slike ting, men de driter jeg i. De har jo virkelig misforstått hele bloggen.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken