(SIDE2): Onsdag var det premiere på «Zebra Grand Prix» og TV-seerne fikk se en helt annen side av Siv Jensen.

- Jeg er glad i å kjøre bil. Men dette var kjempegøy og helt vilt, forteller Siv Jensen entusiastisk til Side2 på seriens premierefest på Frogner.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Stor irritasjon
Men selv om Siv storkoste seg med adrenalinkicket på rallybanen på Kongsberg irriterte hun seg noe grenseløst over den populære bilprogramlederen Jan Erik Larssen.

I programmet ser vi ham spankulere rundt med en skyhøy selvtillit mens han gir konkurrentene elendige råd med på veien. Alt sammen mens han ler sin sedvanlige rungende latter.

- Jeg irriterte meg over ham absolutt hele dagen. Han gikk rundt som en høy, mørk småkvalm type, forteller hun. Men irritasjonen over Larssen gav konkurransemennesket Siv uante krefter.

- Jeg skulle ta ham og jeg greide det til slutt. Målet mitt var egentlig bare å ta han selv om jeg selvsagt ville komme videre. Og jeg imponerte heldigvis i siste runde. Det var deilig og betydde alt for meg. Jeg parkerte Jan Erik Larssen, sier hun og smiler bredt.

Se bildene fra «Zebra Grand Prix» festen nederst i saken

Kjendisrally
«Zebra Grand Prix» er et underholdningsprogram der 32 kjendiser inviteres til et uhøytidelig bilrace. Konkurransen utvikler seg derimot raskt til blodig alvor når modeller, gamle idrettshelter, politikere og musikere blir utfordret til actionfylt motorsport.

Hvert kjendispar består av en kvinne og en mann som bytter på å være sjåfør i hvert heat. Det legges ut hindringer på banen som skaper uventede vanskeligheter for deltakerne. I hvert program møtes fem kjendispar som konkurrerer i tre heat - to vanlige og et «jackass»-heat.

Og det var ikke fritt for at den fryktløse politikeren ble nervøs underveis.

- Det var veldig guffent da vi fikk en campingvogn på slep i siste runde. Da måtte jeg ha en lang og rasjonell forklaring før jeg gikk med på det, innrømmer hun.

Overrasket over Sivs råskap
Sivs kjøremakker var TV 2-programleder Øyvind Fjeldheim. Han ble overrasket over råskapen til Frp-formannen på rallybanen.

- Det var veldig morsomt, men hun kjørte som et svin. Heldigvis var hun både mye bedre enn meg og helt fryktløs. Hun ble rasende på konkurrentene og hisset seg skikkelig opp, avslører han.

Øyvind forteller hvor dramatisk det ble da Siv klarte å knuse sin argeste motstander.

- Tilslutt klarte hun å presse Jan Erik og Trine Rein slik i en knapp høyresving at de og campingvogna veltet og havnet i grøfta. Vi kjørte selv på to hjul gjennom den svingen og da bilen landet på alle fire smalt jeg skikkelig i ryggen. Jeg skrek: - AU ! Da kom det forsiktig fra henne: - Går det fint vennen ? mens hun klappet meg på låret, forteller Fjeldheim lattermildt.

Se «Zebra Grand Prix» på TV 2 Zebra onsdager kl. 20:00!