Gå til sidens hovedinnhold

- Kastet ut Siv Jensen

Men FrP-lederen har en litt annen versjon av Timbuktu-kvelden på Hemsedal.

(SIDE2): Den svenske artisten Timbuktu, aka Jason Diakité og kanskje mest kjent for låta «Alla vill till Himmelen», er tydeligvis ingen stor fan av FrPs Siv Jensen.

Da hun dukket opp backstage etter konserten han holdt på utestedet Hemsen i Hemsdal lille nyttårsaften, fikk han ifølge flere kilder nemlig kastet henne ut. Det skriver musikkbloggen 730.no.

- Plutselig synes Timbuk det var noe kjent ved henne. Han gikk bort til en annen dame i lokalet og spurte om det var noen fra Fremskrittspartiet i rommet. «Ja, det der er Siv Jensen, lederen for FrP» svarte kvinnen og pekte mot Siv. Timbuk hentet så to vakter som eskorterte en forbløffet og etterhvert veldig skuffet Siv Jensen ut av lokalene, sier en kilde til 730.no.

- Trivelig kveld
Siv Jensen har derimot en annen forklaring på hvordan kvelden skred frem.

Politisk rådgiver Ole Berget sier til Side2 at Jensen avviser at hun ble kastet ut, og gjengir en tekstmelding fra partilederen:

- Det stemmer at jeg var på Hemsedal Cafe og hadde en trivelig kveld i romjula. Jeg forlot utestedet før stengetid, slik planen var.

Berget opplyser at Jensen mandag er hjemme med sår hals.

Jensen skal også har vært backstage kvelden før sammen med Great Garlic Girls Terje Schrøder, etter Jesse Jones konsert, uten at det da førte til konfrontasjon, skriver 730.no, som også har bilde av Jensen og Jones sammen.

Tidligere i år laget Lars Vaular og Timbuktus produsentkompis Tommy Tee låta «Kem Skjøt Siv Jensen».

LES BA.nos sak HER: Rapper om at Siv Jensen blir skutt

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?