Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk fansens Idol-tips

Siden november i fjor har en ivrig gjeng jobbet hardt for å holde fansen oppdatert på Idol-sirkuset. Møt dem her, og få deres tips om hvem som vinner årets Idol.

Mange har besøkte fansiden idol2004.tk som kaller seg «Idol 2004 - Den uoffisielle siden». De som har besøkt siden har nok gjerne tenkt over hvordan det er mulig å produsere så mye stoff på frivillig basis.

- Vi er nå 8 stykker som oppdaterer siden i tillegg til over 500 medlemmer som holder siden aktiv med å legge til innlegg i forumet, legge til nyheter og lignende, sier Kristian som er webmaster.

HTML EMBED

Mange besøkende
Det hele startet med Idol 2003, og nettstedet ble opprettet for å formidle informasjon om dem som deltok den gang.

- Når World Idol ble en realitet ble dette raskt likestilt som hovedtema for siden og vi dekket både Idol 2003 samt World Idol. Deretter har siden nå som Idol 2004 er i gang fokuset rettet mot denne sesongen med enkelte innlegg om Idol 2003 og da spesielt Kurt Nilsen, sier Kristian.

På en god dag har nettstedet rundt 4.000 besøkende. Sakene om Sandra og Susanne er de mest populære. En av årsakene til dette kan være at disse sakene ligger høyt oppe i mange søkemotorer. Spørreundersøkelser viser også hvem fansen liker.

- Av de gjenværende er det Susanne og Håkon som spesielt har utpreget seg positivt på de siste målingene våre. Når det gjelder fans og livet i diskusjonsforumet på siden vår så virker det som Susanne er veldig populær. Men også Kjartan og Sandra har fått en del oppmerksomhet her. Kanskje fansen til disse er de som bare "roper høyest", sier Kristian.

Idol-frelst
Men det er nok mange som lurer på hvorfor noen er villige til å bruke så mye tid på et prosjekt som dette.

- Jeg har holdt på med dette siden i slutten av november og synes det er kjempegøy! Selv er jeg Idol-frelst og har fulgt nøye med både i første og andre sesong. Jeg holder på med siden fordi jeg føler at jeg kan hjelpe folk som er i samme situasjon som meg, nemlig at de ønsker å finne ut mer om deres Idoler, sier Tina.

- Jeg er veldig interessert i Idol, og har fulgt med siden starten. Jeg syns Idol 2004 er en proff og bra uoffisiell side, og var så heldig å få lov til å bli administrator av Kristian, sier Pauli.

Ekspertenes tips
De som bruker så mye tid på å finne informasjon om deltakerne og legge til rette for at andre skal få ut sine meninger om konkurransen har nok også gjort seg opp meninger om hvem som kommer til å vinne årets Idol. Vi fikk noen administratorene til å komme med sine eksperttips:

Kristians Idol-tips:
- Slik jeg ser det har Susanne og Håkon vunnet veldig mange av de utstemte deltagerne sine stemmer de siste ukene, mens Maria og Kjartan er "taperne" på denne statistikken. Margaret og Sandra er det vel få, om ingen som levner store muligheter for å vinne Idol 2004

Lines Idol-tips:
- Min favoritt er Kjartan.

Eldars Idol-tips:
- Jeg tror Håkon kommer til å vinne, siden han har en særegen stemme og en naturlig sjarm. Jeg håper også at han vinner siden han kommer fra samme fylke som meg.

Pauli
- Jeg tror Håkon er en klar joker som muligens rapper 1. plassen.

Tinas Idol-tips:
- Jeg tror Håkon kan være den som vinner Idol 2004. Han er flink til å synge og har sjarm. Margaret gjorde det kjempebra i semifinalen, men så gikk det nedover. På fredag imponerte hun igjen, så det er fortsatt mulig at hun kan komme enda lengre.

Besøk de offisielle Idol-sidene.
Besøk idol2004.tk

Håkon ser altså ut til å være favoritten? Hvem tror du kommer til å vinne Idol? Si din mening i forumet under.

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner

Kommentarer til denne saken