Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk stadionforslagene

Fire arkitektfirmaer har laget skisser for Vålerenga kultur- og idrettspark. Sjekk hvordan Valle-området kan bli i fremtiden.

Vålerenga vil i neste uke presentere hvilket av forslagene klubben går videre med etter den betalte arkitektkonkurransen.

Stort prosjekt

Det er firmaene LINK signatur, Solheim & Jacobsen, Lund & Slaatto og LPO som har laget tegninger for hvordan området på Valle bør disponeres til en kultur- og idrettspark.

Prosjektet omfatter langt mer enn en tradisjonell fotballstadion.

- Området blir sentrum for våre 60 breddelag, Vålerenga mot Rasisme, Fargerik fotball, JobbSjansen og en rekke andre prosjekter, forteller styreleder Odd Skarheim.

Unik satsing

Prosjektet Fargerik Fotball ble startet i regi av Vålerenga, og adoptert av Norges Fotballforbund. I dag eksisterer prosjektet over 50 steder i Norge, og med nytt anlegg på Valle tenker Skarheim og Vålerenga enda større.

- Vi ønsker å skape Europas største Fargerik Fotball-prosjekt med base på Valle. Vålerenga ønsker å være unike i Europa i 2013. Dette er mye mer enn en tradisjonell fotballstadion. Det danner grunnlaget for et kultur- og idrettssentrum på Valle og i bydelen som spiller en avgjørende rolle i kultur- og idrettstilbudet, sier Skarheim.

Lund & Slaatto

LINK signatur

Solheim & Jacobsen

LPO

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar