Gå til sidens hovedinnhold

Sjekker inn på skandale-hotell

- Vi er med på det meste - unntatt sexscener! ler Nathalie og Kim Daniel. Mandag sjekker de inn til intriger og frekke skandaler på Hotel Cæsar.

(SIDE2): De slo ut 3000 konkurrenter - og fikk drømmejobben.

- Mest av alt ville jeg bare ha noe morsomt å gjøre i sommerferien. Jeg hadde aldri drømt om å vinne, ler Nathalie Tonga (19).

Sammen med Kim Daniel Sannes (20) gikk hun søndag kveld til topps i konkurransen om en rolle i Hotel Cæsar.

- Jeg meldte meg på «Jakten på en Cæsarstjerne» fordi jeg alltid har vært en sjenert person, og håpet at jeg gjennom konkurransen skulle bli kvitt sjenertheten min. Det kan du trygt si at jeg er blitt, smiler Nathalie.

Drømmer ikke om stjernestatus
- Nå venter kjendistilværelse for dere begge - hvordan har dere forberedt dere på å bli stjerner i Norges mest populære såpeserie?

- Oi. Sånn har jeg ikke tenkt på det ennå. Det virker så fjernt å skulle bli kjendis, liksom. For å si det sånn: Jeg kommer nok ikke til å stille opp med kjæreste og familie i Se og Hør og Her og Nå, akkurat, ler Nathalie.

- Jeg har det litt på samme måten. For meg er dette blodig alvor, jeg har kjempet om å få en rolle - og vant. Kjendisstatus betyr ikke noe for meg. Jeg ønsker å få erfaring som skuespiller, og har fått en unik mulighet nå, legger Kim Daniel til.

Spilte sexscener
Mens Nathalies eneste skuespillererfaring er som Morten Mus i en oppsetning av Hakkebakkeskogen i barnehagen (!), har Kim Daniel spilt både i kortfilm og tv-serie.

- I novellefilmen «Som min søster» spilte jeg faktisk i en sexscene... Det var ganske pinlig. Og jeg har snakket masse om sex i programmet Juntafil på P3. Så jeg håper å slippe nakenscener her på hotellet. Jeg har fått nok av sexstempelet nå, spøker han.

«Jeg har faktisk spilt i en sexscene... Det var ganske pinlig.»

Kim Daniel

Påmeldt av mamma
- Jeg må vel nesten takke mamma for at jeg sitter her i dag. Det var hun som sa «du skal melde deg på konkurransen!». Før hun maste på meg til å bli med, hadde verken jeg eller andre i familien sett på Hotel Cæsar. Nå sitter alle limt til skjermen, smiler Kim Daniel.

Allerede i sesongstarten av den populære såpeserien mandag, dukker Nathalie og Kim Daniel opp i rollene som søsknene Liv og Storm.

«Det virker så fjernt å skulle bli kjendis.»

Nathalie

Frekk frøken
- Liv er ei 17 år gammel jente som går fra å være nerd til å bli babe. Ei flink - men frekk - skolejente som er frivillig nerd. Hun blåser i hva andre mener, og er ganske kjapp i replikken, forteller Nathalie.

- Og hun har et hjerte av gull. Ei skikkelig omsorgsfull jente som er selve kjernen i familien, skyter «storebror» inn.

Liv har Juni Lunde som gudmor - og går i samme klasse som Vilde.

- He-he. Hun er ganske ufin mot Vilde, og er frekk mot henne fordi det har versert nakenbilder av henne på nettet. Det er ikke Livs greie!

Avslører maktkampen
- Er det Storms greie, da?

- Hm. Det er nok tvilsomt at det blir noen nakenscener med ham med det første. Heldigvis - for jeg har spilt inn sexscener en gang før i livet, i kortfilmen «Som min søster». Og det var ganske pinlig, he-he! gliser Kim Daniel.

Storebror Storm er en energisk fyr som er overalt - hele tiden.

- Han er også ganske grov i munnen og i opposisjon mot det meste. Men han er en smart fyr som klarer å se spillet om makten på hotellet. Han blir nok ganske sentral etter hvert, avslører Kim Daniel.

  • Hotel Cæsar har sesongpremiere på TV 2 mandag klokken 19.30

Flere nyheter om tv-kjendisene her

Les også:

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar