Gå til sidens hovedinnhold

Sjekkereplikkene er viktigst i Norge

Norge er landet der sjekkereplikkene har mest å si for utfallet av sjekkingen. Alkohol er også en viktig del av sjekkeritualet, viser en undersøkelse.

Amerikanske Harlequin selger romantiske romaner og er opptatt av hva folk flest mener om kjærlighet. Nå har bladet gjennomført en ny undersøkelse blant sine kunder og slått fast at i Norge er det stor sjanse for å lykkes med sjekkingen - selv om man ikke har utseendet med seg.

Ifølge undersøkelsen innrømmer nemlig 73 prosent av de norske deltakerne at de har blitt forført av noen som de ikke syntes hadde utseendet med seg, men som likevel hadde gode sjekkereplikker. I gjennomsnitt var det 52 prosent av deltakerne som innrømmet det samme, melder Wireless Flash.

Japanere med ølbriller
Spanjolene var de som brydde seg minst om utseendet, her var det bare 23 prosent som mente at utseendet var det viktigste hos en potensiell partner. Hele 65 prosent av japanerne mente at de aldri ville la seg sjekke opp av en person som de ikke syntes var pen.

I gjennomsnitt mente 53 prosent av deltakerne i Harlequins spørreundersøkelse at alkohol var den beste måten å forføre noen på. Å forføre noen ved hjelp av alkohol var for øvrig mest populært i Japan, så det at japanerne ikke lar seg sjekke opp av mindre pene personer gir kanskje ikke et helt riktig bilde av virkeligheten...

Verdens verste sjekkereplikker
Dersom vi nordmenn er så opptatt av sjekkereplikker er det viktig å finpusse repertoaret for de som skal på byen for å finne seg en partner. Danske B.T. publiserte i helgen det de mener er verdens verste sjekkereplikker. Vi gjengir noen av de her;

Mann til 28 år gammel kvinner i baren:
- Jeg vil se puppene dine.

Kommentar fra en 30 år gammel mann som akkurat har kysset en jevnaldrende kvinne i baren:
- Jeg vurderer selvmord for kvinnen i mitt liv har akkurat forlatt meg.

Mann som viser frem en rekke små leirfigurer i hjemmet sitt:
- Jeg er dansk mester i å male figurer til rollespill.

34 år gammel mann til 31 år gammel kvinne:
- Jeg er meget interessert i forholdet mellom menn og kvinner. Og jeg har lært utrolig mye av ”Menn er fra Mars, Kvinner er fra Venus”.

Hva er dine beste og verste erfaringer når det gjelder sjekkereplikker? Del de med andre i forumet under.

Slik lykkes du på byen
Finnes det en idiotsikker oppskrift på hvordan menn kan lykkes med sjekkingen? Vi oppfordrer både gutter og jenter til å dele sine tips med oss.

[Les mer]

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer

Kommentarer til denne saken