Gå til sidens hovedinnhold

Her treffer du jenter

Nattklubben er virkelig ikke stedet for sjekking. Her bør du gå for å sjekke jenter.

(YEYE): Jenter på nattklubb er ofte på vakt for å beskytte seg selv mot innpåslitne beilere. Byen på natterstid er vel heller ikke det beste sjekkestedet om du er ute etter noe mer seriøst.

Vi har listet opp fem andre arenaer som er langt bedre steder å møte drømmejenta:

I parken
En hund er bra for å utvide sitt sosiale nettverk. Hundene har forvandlet de urbane grønne områdene til dette årtusenets nattklubb. Gå innom parken på vei hjem fra skole, jobb eller gå en tur på en solfylt lørdag. Da vil du se hvor populært det er.

Hvis du ikke har hund, og ikke har lyst på en hund på heltid, så kan du låne en. Det er sikkert noen som mer enn gjerne vil at du tar med hunden på tur. Kom deg ut i parken å la Fido bryte isen. Da får man alltids noe å prate om, og det at hun tror du eier hunden, fremmer saken din.

Slik går du frem:
En søt og veloppdragen hund tiltrekker seg ofte jenter. Så en av de beste måtene å komme i kontakt med jenter i parken, er å ikke kontakte dem i det hele tatt. Vent til hun kommer bort til deg for å klø din firbente venn bak øret. Da er det på tide å gjøre underverker, og gi hunden hennes et ben.

Yoga
Ta en yogatime. Det er en fantastisk måte å holde seg i form, det er veldig populært og inneholder massevis av pene jenter. I yogatimen finner man alle mulige slags jenter, og mange av dem er pene, veltrente og myke.

Det er virkelig en vinn/vinn-situasjon. Du får strukket og strammet opp musklene, og samtidig kan du kikke på jentene i kroppsnære yogaklær som gjør de utroligste ting med kroppen sin. Du kan til og med prøve hot yoga, hvor yogarommet er varmet opp til 38 grader. Det får virkelig svetten til å sile og klærne til å falle.

Du vil selvfølgelig ikke virke som en klønete tufs foran disse jentene. Oppsøk timer for nybegynnere eller kjøp noen instruksjonsfilmer til du lærer noen posisjoner og er klar for å teste dem ut.

Slik går du frem:
Ingen jenter, uansett hvor sunne og veltrente de er, kan avstå fra dessert, og særlig ikke etter at hun har trent så hardt. Gå bort til henne, og prat litt løst og fast om hvor hardt du trente. Etter hvert kan du foreslå at dere deler en bit ostekake som belønning for den harde treningen. Derifra kan du ta det videre til et forslag om at dere kan kjøre sammen, ta en drink og så fører det ene til det andre.

På konserten
En av tingene som gjør musikk til en fin måte og møtes, er at den tiltrekker forskjellige grupper mennesker. Du har den gjennomsnittlige aktive gruppen og en samling jenter som kommer fordi de elsker bandet.

Du trenger ikke å gå på en stor konsert, men fokuser i stedet på mindre konserter som har mer ukjente band på listen. Den intime settingen ved disse klaustrofobiske arenaene, gir deg mange muligheter til å komme nær den blikket faller på.

Følg med på hvilke småband som spiller i ditt område. Ta på deg noen kule klær og stikk ned på konserten. Selv om de bare prater om band og musikk, så betyr det ikke at de ikke har andre interesser.

Slik går du frem:
De fleste andre guttene på konserten er musikknerder, og mange har ikke snøring på hvordan man sjekker jenter. Dette gir deg en umiddelbar fordel. I stedet for å skryte av hvor mye du vet om bandet, så fortell henne at du bare kjenner til noen få sanger, men at du liker de du har hørt. Hun vil like fremgangsmåten din og du vil like det som kommer etter hun har mikset en cd til deg.

Kveldskurs
Vil du fremme karrieren din? Vil du møte smarte, ambisiøse jenter? Hva om det finnes et sted hvor det er mulig å gjøre begge deler, og ofte også gratis. Begynn med kveldsundervisning. Det er omtrent en feilfri situasjon. Disse kursene er ikke så dyre, og de gir deg masse kontakt med forskjellige mennesker, inkludert jenter. Ta et franskkurs, og finn ut hva hun mener når hun sier:«Prends-moi avec vigueur, homme viril» (ta meg med storm, din viltre mann).

Slik går du frem:
Du må stake ut byttet tidlig. Det betyr at når du kommer til første time, så må du sette deg i nærheten av skjønnheten som vekker din interesse. Derifra, så vil ofte læreren gjøre jobben for deg, ved å sette dere sammen i grupper. Et lite studiemøte sent på kvelden, med litt vin og nakkemassasje, så kan mye være gjort.

Kunstmuseum
Hvis du er av den kunstneriske typen, så kan dette være et perfekt sted å møte jenter. I tillegg til å bli oppmerksom på de finere ting i livet, så er de også et fantastisk sted å møte jenter. Disse jentene har ofte positive fordommer mot gutter som de ser kikker rundt på museet.

Du treffer ofte bokormer eller kunstnere, to typer jenter som ikke er så vant til å få oppmerksomhet fra gutter. Derfor blir de helt opp i skyene, når de får oppmerksomheten din. Men pass på så du ikke stirrer for lenge på nakenmaleriene.

Slik går du frem:
Jenta gjennomskuer deg fort hvis du dukker opp uten å ha gjort hjemmeleksene dine. Velg et museum som har utstilling med en kunstner du liker, og studer et maleri grundig. Da kan du fokusere mesteparten av tiden din på det, og imponere henne med dybdekunnskapen din.

Den perfekte sjekkingen
Bra ting skjer ofte når man ikke forventer det, ikke sant? Det er derfor disse fem stedene vi har listet opp kan fungere. Dette er steder hvor jentene er i en situasjon hvor de ikke føler seg truet eller stirret på. Nettopp derfor er de mer åpne for dine fremstøt. Som en ekstra bonus, så er de fleste av stedene nevnt her, steder som oppmuntrer deg til positive endringer i livet ditt. Så selv om du ikke skulle lykkes, så har du i hvert fall det å falle tilbake på. Og det er vel bedre enn å gråte over en overpriset halvliter på nattklubben?

Kilde: ivillage.com

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Kommentarer til denne saken