Gå til sidens hovedinnhold

Sjekkliste mot drittsekker

Har du noen gang truffet drømmemannen, og så viser det seg at fyren var en gjennomført drittsekk? I så fall bør du studere Sprays sjekkliste, slik at alarmklokkene ringer neste gang.

Slemme gutter finnes over alt, og på sjekkemarkedet synes konsentrasjonen å være tettere enn noe annet sted.

Du har sikkert vært borti flere av dem, kanskje uten å vite det. Men dersom du er blant de uheldige som har datet en, har du neppe glemt det.

Hvordan kan man unngå drittsekkene? De kan være vanskelige å plukke ut ifra mengden, men det er visse fellestrekk du bør se etter. Spray gir deg sjekklisten.

1. Han er alt for glatt.

Hvis han kysser deg god natt med å si "jeg håper jeg gjenoppleve dette øyeblikket tusen ganger" - da vet du at du har med en ekte drittsekk å gjøre. Typer som pøser på i sjarm- og karisma-kategorien, og som har en egen evne til å få kvinnen til å føle seg "så veldig spesiell", bør du være forsiktig med.

Her er kontrolltesten dersom du har mistanke denne typen overdreven smiger: Når han sier noe romantisk, og du tror på det, fortell det videre til vennene dine. Dersom de brister i braklatter, vet du at du har med en drittsekk å gjøre.

2. Han har en ustrukturert og tilfeldig bosituasjon.

Han er tilbakeholden med å oppgi hjemmeadressen, eller han inviterer deg aldri hjem til deg, men er mer enn fornøyd med å overnatte hos deg. Eller han bor alene i en umøblert leilighet, bare utstyrt med en madrass på gulvet, ett håndkle og et avansert musikkanlegg. Definitivt slem gutt.

3. Han har ikke telefon.

Eller han svarer den aldri. Eller mobiltelefonen er aldri slått på eller hele tiden "tom for batteri". Du innser etterhvert at du legger igjen stadig lengre beskjeder på svareren hans.

4. Det er aldri hans feil.

En ekte drittsekk sier aldri han er lei seg for at han kom for sent eller skuffet deg, for - "ærlig talt, det var ikke min feil". Han kommer alltid opp i en merkelig situasjon, og det er alltid noen andres feil.

5. Han har masse leketøy.

Til å være en person som kan ta med seg hele innboet i leiligheten oppi ryggsekken, han han et oppsiktsvekkende arsenal av, ehhh, leketøy i nattbordskuffen.

6. Han har hatt svært få forhold.

Hvis du spør ham om han noen gang har hatt et seriøst forhold, ser han helt knust ut. Og jo, faktisk har han hatt et slikt forhold. Det varte nesten en måned, og de var svært glade i hverandre. Men det er snart ni år siden nå, så han tror han har kommet over det.

7. Han her musiker.

Han spiller i band, eller han pleide å spille i et band inntil nylig. Kanskje spiller han trommer eller sax, men mest sannsynlig er han gitarist eller bassist.

Kilde: Lifetime TV/MSN Women

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot