Gå til sidens hovedinnhold

Skaff deg eksklusive tegneseriestriper

Tegneserieoriginaler har det siste året blitt svært populær veggpryd og regnes av mange som et investeringsobjekt. Nå gir vi deg sjansen til å slå kloa i tegneserieoriginaler fra Martin Kellerman. Tre av de kuleste er allerede solgt, vær rask om du skal kjøpe.

Kort fortalt handler serien om den hiphop-frelste hunden Rocky som gjør barer og kafeer utrygge med sine drepende kommentarer og svært skiftende humør.

Populær serie
Rocky fikk nylig et eget blad i Norge og blir stadig mer populær blant tegneserieelskere. Serien trykkes også i flere aviser, og i Sverige er bok nummer fem nylig utgitt. Serien er også satt opp som teaterstykke i Stockholm, stykket gikk for fulle hus i et år. Stykket har også vært oppført på Nordland teater.

Det sies at Kellerman bruker serien som en offentlig dagbok, der han henger ut familie og venner som det passer han.

Tilgjengelig for alle
I slutten av november skrev vi om den første Rocky originalsalgsutstillingen i Norge som åpnet på Serieteket i Oslo. Da fikk vi henvendelser fra en del lesere som klaget sin nød over at de ikke hadde anledning til å se og kjøpe stripene som ble utstilt her.

Når gir vi dere imidlertid muligheten til å både se og kjøpe Kellermans originale striper her på Spray. I bildekarusellene oppe til høyre finner du bilder av i alt 17 tegneserieoriginaler. Disse selges etter ”førstemann til mølla”-prinsippet.

Prisene er som følger:
Striper: 2000,-
Halvsider: 3000,-
Helsider: 3500,-
Paneler: 2500,-

Dersom du ønsker å kjøpe en av disse originaltegningene sender du en e-post til gaute.tyssebotn@tv2.no med ”Rocky originalstriper” i emnet. I e-posten må du skrive hvilken stripe du ønsker, samt adresse og telefonnummer. Vær rask om du vil ha den stripen du ønsker.

Ønsker du en kalender med Nemi eller Rocky?
Begge disse to fantastiske tegneseriene er nå ute med egne kalendere for 2004. Ønsker du å kjøpe en eller begge disse kalenderne følger du lenken under. Dette er den ideelle julegaven til alle tegneserieelskere.

Bestillinger som gjøres innen 15/12-2003, garanteres levert til jul (i Norge).

Her kan du bestille kalendere

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem