Gå til sidens hovedinnhold

Skal du beholde mannen din?

...eller er han deg ikke verdig? Sjekk våre ti spørsmål som gir deg svaret.

(Womanweb.no):

1 – Føler han seg heldig?

En ting er at han naturligvis helst skal synes at han er svineheldig fordi DU er i livet hans – da vet du at du er elsket. Noe annet er at mannen din helst skal være klar over at livet består av like deler hardt arbeid og hell. En mann som føler seg heldig utstråler takknemlighet, og det skaper en stemning av munterhet og glede rundt han.

2 – Takler du småfeilene hans?

Drikker han rett fra melkekartongen? Slenger han klærne på gulvet? Kaster han gamle aviser? Glemmer han konsekvent å slukke lyset etter seg? Uansett hvilken mann du velger, vil det alltid være et eller annet som kan drive deg til vanvidd ved han. Men småfeilene og særhetene hans må ikke overskygge at han respekterer, elsker deg og behandler deg som en prinsesse. Husk at han også må leve med dine mystiske regler og rutiner!

3 – Kan du si hva han elsker aller mest ved deg?

Hvis du i dette øyeblikk – uten å spørre han – vet om det han elsker mest hos deg er din myke mage eller måten du snorker på, så betyr det at han har sagt det mer enn en gang. Og en mann som er i stand til å uttrykke sin kjærlighet er verdt å holde på!

4 – Ville han ta den siste melkeslanten?

En mann som etterlater den siste dråpen melk fordi han vet at du vil ha det i DIN morgenkaffe – selv om han er trøtt, travel og kanskje har lyst på den selv – forstår hva det vil si å være omsorgsfull. En slik mann vet hvor mye de små tingene betyr – også for deg. Og det betyr at han tenker på deg, selv i de små hverdagstravelhetene.

5 – Kan han holde på en hemmelighet?

Ikke alle hemmeligheter er av samme kaliber. Noen skal deles, andre ikke. Det er selvsagt ok at han forteller en liten historie om at du fikk litt for mye å drikke kvelden før, men det er ikke i orden at han plaprer om dine sengepreferanser. Det er viktig at dere klassifiserer hemmelighetene deres, og at han holder de som skal holdes på for seg selv.

6 – Vet du hvor mye penger han har?

Ikke i kroner og øre, men generelt sett? Du burde vite det, fordi han har fortalt det, og dere har diskutert økonomien deres åpent og ærlig. Har dere det, er det et tegn på at dere kan prate sammen – også om de viktige og praktiske tingene i livet.

7 – Har han sett deg fra din verste side?

Altså ikke bare uten sminke og på en dårlig hårdag. Har han opplevd deg når du er sur, forbannet, bitter, nedtrykt, urettferdig og irritabel? Har han sett en versjon av deg ingen egentlig burde utsettes for? Og han er fortsatt ved din side? Da er han en keeper!

8 – Kysser han deg fast og godt?

Et slapt kyss uten følelser er som et vassent håndtrykk – det er bare tamt, og tyder ikke på den helt store entusiasmen. Selv hans søteste, mest forsiktige kyss bør avleveres med en viss følelse og fasthet, som om mannen vet hva han vil med det.

9 – Bruker han bilbelte?

Hvis han bruker bilbelte er det et bittelite tegn på at han passer på seg selv. Akkurat som hvis han spiser grønnsaker eller bruker solkrem. Det tar kun et øyeblikk, men den gode effekten varer hele livet – og det tyder på en mann som passer på seg selv og sitt dyrebare liv.

10 – Er han morsom?

En morsom mann er en mann som nyter livet. Han ler av vittigheter, spiser god mat og synger med på en god sang når han er i humør til det. Det er en ungdommelig letthet ved en morsom mann, for han vet hvordan han skal få det beste ut av øyeblikket. Det er veldig viktig, tatt i betraktning hvor mange øyeblikk du skal dele med han.

Les også:

10 tegn på at du bør dumpe han

15 ting han ikke skal gjøre i senga

Slik får du en håndverker til sengs

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken