Gå til sidens hovedinnhold

Skal fronte TVNorge

TVNorge har ansatt ny kommunikasjondirektør.

Ditlef Meyer Jacobsen skal i tillegg til informasjon også ha ansvar for marked. Han kommer fra Sony BMG Music Entertainment Norway AS hvor han forlater stillingen som markedsdirektør.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Etter en lang søkeprosess med veldig mange sterke kandidater har vi vært så heldig å få Ditlef Meyer Jacobsen med på laget. Han får en nøkkelposisjon i TVNORGE gjennom den nyopprettede stilingen. Vi føler at Ditlef med sin bakgrunn fra en bransje som har gjennomgått store strukturelle forrandinger har solid kompetanse for det som skjer på tv fronten, sier Morten Aass, administrerende direktør i TVNORGE

Jacobsen etterfølger Jens-Petter Gjelseth som tidligere i høst startet som informasjonssjef i RiksTV.

- Jeg har hatt 14 fantastiske år i Sony Music/SonyBMG og musikkbransjen har vært en stor del av mitt voksne liv, men jeg ser nå frem til nye utfordringer som kommunikasjonsdirektør i TVNORGE. Jeg håper å kunne bygge videre på noe av erfaringen jeg bringer med meg fra musikkbransjen og ser frem til å lære mer om TVNORGE,- en spennende organisasjon som har vist imponerende evne til å tilpasse seg endringer i markedet, sier Ditlef Meyer Jacobsen.

Har du et medietips, ta kontakt med NA24 Propaganda

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka