NYDALEN (SIDE2): Så ble det Stine Buer og Cato Zahl Pedersen som måtte ut i tangoduell med sine respektive partnere, og til slutt var det som måtte Cato som legge danseskoene på hylla for denne gang.

- Jeg er skuffa, men jeg er ikke deppa og livet går videre. Men det er ikke gøy å måtte reise hjem, sier Cato til Side2 etter sin siste dans. Han og dansepartner Marianne Sandaker har hatt en svært tøff uke.

- Det har vært stor frustrasjon og stor glede kan vi vel si. Både jubelbrus og temperamentsfulle utbrudd har det blitt, sier han og smiler.

For konkurransemannen som har vist muskler på idrettsbanen og senest i vinter i «71 grader nord» er det ikke en god følelse å tape, særlig ikke når duellen gikk så fint.

- Jeg har vært anspent, og en stor utfordring har helt klart vært å slippe seg løs, men det synes jeg at jeg klarte til slutt nå, sier Cato og viser til sin siste tango.

- Vi var uheldige med dommerstemmingen, jeg tror absolutt ikke det går på prestasjon her, sier Marianne.

Stine enstemmig videre
Duellpartnere Stine og Tom-Erik Nilsen fikk skryt av dommerpanelet og fikk 27 poeng av dommerne. Et enstemmig dommerpanelet var ikke i tvil og la ikke skjul på at de ønsker seg Stine videre i konkurransen.

Det ble det også.

Les mer om kveldens dansing: - Må gjøre stand-up i trusa

Spennende tango
Cato fikk ikke så høy score denne gangen, og havnet nederst på dommerpanelets liste med 23 poeng. Selv om Christer Tornell var fornøyd med kveldens dans, så likte ikke Tor Fløysvik dansen og ga paret kveldens eneste firer.

- Jeg tror vi har fått selveste gudfaren på besøk her. Dette var en ganske så spennende tango, Cato, sa Christer om dansen før duellen.

Cato satset på å gå videre, men det ble det ikke. Han sammenligner ukene i dansekonkurransen med en følelse av å drive med idrett igjen. Konkurransemannen tok helt klart over.

- Jeg har fått føle på nervene igjen, og det å være med i en skikkelig fysisk konkurranse, det har vært tøft, innrømmer Cato.

- Skal du fortsette å danse?

- Ja, kommer det kontakt fra Marianne mens hun titter på makkeren.

- Han skal lære meg alpint og vi to skal fortsette å danse, ler hun.

Les mer om lørdagens «Skal vi danse»:

- Må gjøre stand-up i trusa

- Mine persiske hofter skuffer

Få nytt fra Side2: Klikk her!

«Skal vi danse» vises på TV 2 lørdager klokken 19.30.

3751