(SIDE2): I kveld er det duket for nok en kveld med glitter og glamour på danseparketten i Nydalen.

Igjen i dansekonkurransen «Skal vi danse» står det fire håpefulle kjendiser, som i kveld kan smykke seg med å ha kommet helt til kvartfinalen.

I forrige sending var det Youtube-stjernen PelleK som ble nødt til å forlate konkurransen, og gikk dermed glipp av selveste Halloween på dansegulvet.

Først ut i kveldens skrekkinngytende konkurranse var Katarina Flatland med sin dansepartner Tom-Arild.

Katarina Flatland ute av «Skal vi danse»

I kvartfinalen av danseprogrammet har alvoret virkelig begynt å synke inn på deltakerne. Med kun fire kjendiser igjen på parketten blir det stadig vanskeligere å forutse hvem som blir nødt til å forlate konkurransen.

I kveld var det imidlertid Katarina Flatland og Samuel Massie som til slutt havnet i kveldens danseduell, og til slutt var det Katarina som trakk det korteste strået, og ble nødt til å reise hjem.

- Jeg ville aldri vært dette eventyret foruten. Jeg er egentlig ikke et menneske som er glad i å gjøre ting jeg ikke kan, men dette har vært helt fantastisk, sier Flatland, før hun legger til:

- Tom-Arild, jeg må få lov til å takke deg. Du er min store helt!

Full pott

I forrige sending lå programlederen Katarina Flatland øverst på resultatlistene med 40 poeng, men det holdt likevel ikke.

Med manglende stemmer fra publikum havnet hun likevel i danseduell, og det har satt sine spor på selvtilliten til Flatland.

- Jeg prøver jo å ikke ta det personlig, men det er vanskelig. Jeg er rett og slett redd for å ikke få nok stemmer, og at folk ikke vil stemme på meg. Den frykten blir jeg nok aldri kvitt, sier hun til kameraet.

Magesmerter

Tidligere denne uka måtte Adelén til sykehuset for å få sjekket noen magesmerter hun ble plaget med under øving.

Etter noen blodprøver ble det imidlertid klart at hun kunne fullføre dansen på lørdag, men legen presiserte at det å danse ikke var det beste hun kunne gjøre nå. Adelén bestemte seg likevel for å gjennomføre.

- Jeg er ikke klar for å dra tilbake til hverdagen ennå. Adrenalinet jeg får når jeg danser fungerer bedre enn Ibux, sier Adelén.

Etter å ha gjennomført dansen er også Adelén veldig positiv, og mener det går helt fint med henne.

- Legen min kan ikke dans, han kan ikke hindre meg fra å stå her. Det går helt fint med meg, jeg vil ikke ha noe mer fokus på dette, sier den unge popstjernen.

Katarina Flatland og Tor-Arild: Quickstep

Dette mener dommerne:

Tor: Føtter, ankler og knær var ikke på plass. Quickstepen var en rotete fremføring jeg ikke tente på.

Trine: - Du har en flott holdning, og flotte hopp. Du står på, og du leverer nok en gang. Ikke hør på Tor!

Samlet poengsum: 29

Stian Thorbjørnsen og Alexandra: Vals

Dette mener dommerne:

Merete: - Jeg ser at du liker det her, og det er veldig deilig å se. Vi nærmer oss slutten, du har en god partner og fine linjer, men jeg savner fremdeles det lille ekstra.

Trine: - Jeg synes du leverte helt nydelig. Du hadde flotte ankler og fantastisk fotarbeid.

Samlet poengsum: 38

Samuel Massie og Marianne: Paso Doble

Dette mener dommerne:

Egor: - Det er helt utrolig hvordan du skifter karakter mellom alle disse dansene. Du leverer kraft til de grader, men du skulle hatt litt ekstra trøkk i hoftene dine.

Merete: - Jeg synes bruken av armene dine er veldig bra. Det var litt for hardt noen ganger, men jeg vil heller ha litt for mye trøkk enn for lite i en paso doble.

Samlet poengsum: 32

Adelén og Benjamin: Rumba

Dette mener dommerne:

Tor: - Jeg får ikke noen rumba-følelse. Dette gir meg ingen god følelse, og det blir som sukkerspinn i motvind.

Trine: - Du leverer en nydelig dans, jeg ser at du har vekten litt for mye bakover, men du danser ned i hoftene og har en god føring av beina. Du er sensuell, og du gjennomfører kjempegodt!

Samlet poengsum: 36

Selv etter at alle parene hadde vært ute på gulvet med sine respektive dansepartnere, var ikke kvelden over. Etter å ha danset med sine profesjonelle dansere, var det på tide for deltakerne å danse med hverandre.

Først ut var Katarina Flatland og Stian Thorbjørnsen.

Katarina Flatland og Stian Thorbjørnsen: Jiveoff

Dette mener dommerne:

Merete: - Det er all inn hele tiden, og det er kjempebra. Som partnere kledde dere hverandre veldig godt, du er en god partner Stian. Jeg skulle gjerne sett at du var litt lettere i trinnene, Stian.

Tor: - Jeg er imponert over at dere danser i takt, det er i utgangspunktet vanskelig. Katarina danser godt, og det må bety at Stian fører godt. Jeg savner litt mer fullførte bevegelser, men er faktisk ganske imponert.

Samlet poengsum: 30

Adelén og Samuel Massie: Jiveoff

Dette mener dommerne:

Egor: Dere gir jernet altså, herregud. Til slutt trodde jeg dere var proffe dansere, tross alt. Samulen, du sparker så hardt at det ser ut som du skal miste skoene. Dette var godt levert!

Merete: - Dere har en vanvittig danseglede, energi og innlevelse. Sammen er dere dynamitt!

Samlet poengsum: 35