(SIDE2): På lørdag er det duket for en ny sending av «Skal vi danse», og denne gangen skal deltakerne ut i gruppedanser.

For å legge ekstra prestisje i potten, skal jentene konkurrere mot guttene i cha cha. Atle Pettersen er klar på at det er en duell guttene må vinne.

- Vi kan ikke tape mot jentene. Sånn har det vært helt siden barnehagen, sier musikeren til Side2.

Tror på seier
Atle Pettersen mener også at guttene har stor sjanse til å vinne.

- Vi har en kul koreografi og de andre guttene er veldig flinke. Det har gått veldig bra da de har danset cha cha før også, forklarer Pettersen.

Han sier at det har vært en hyggelig avveksling å få trene med andre dansepar.

- Det har vært veldig gøy. Vi trener jo på samme tid, men det blir jo til at man holder seg for seg selv når man trener, forteller 22-åringen.

- Det er å se hva de andre gjør, og man får nye impulser, legger han til.

Gleder seg til quickstep
I tillegg til gruppedansen, skal alle par danse en standarddans. Atle Pettersen skal prøve seg på quickstep, noe han ser veldig fram til.

- Quickstep er den dansen jeg har gledet meg mest til. Da jeg møtte dansepartneren min (Marianne Sandaker, red.anm) sa jeg at vi måtte henge med så lenge at vi fikk prøve quickstep, sier Pettersen til Side2.

Atle Pettersen har vært i poengtoppen i hver sending, og artisten forteller at han merker fremgang.

- Dette er første gang jeg føler at jeg ikke starter helt på «scratch», så treningen har gått veldig bra, sier han, men innrømmer at det har vært tyngre, nå som det må øves på to danser samtidig.

- Det har vært en utfordring. Det krever mer trening, og det blir mer å huske på, sier Pettersen.

«Skal vi danse» kan du se på TV2 lørdag fra klokken 19.30.