Gå til sidens hovedinnhold

Her svelger hun tårene

Cecilie Skog kjempet mot smerten i «Skal vi danse».

NYDALEN (SIDE2): Det har vært en svært tøff uke for «Skal vi danse»-deltaker Cecilie Skog (36) etter at hun fikk påvist to ribbeinsbrudd.

Siste fra Side2: Sjekk forsiden nå!

FULL OVERSIKT: Slik danset kjendisene

Tirsdag klarte den spreke fjellklatreren knapt å bevege kroppen på grunn av de sterke smertene.

Danset i smerter
Det var en tydelig smertefull samba som Cecilie Skog og hennes dansepartner Tobias Karlsson framførte på parketten lørdag kveld.

Idet Cecilie Skog gikk av parketten etter fullført dans, var det tydelig at ribbeinsbruddet gjorde vondt. Den ellers så blide jenta vred seg i smerte og skjærte grimaser.

- I dag har jeg vært veldig sliten. Dansingen gjorde jeg bare for at jeg skulle klare å gjennomføre. Det er ikke den beste opplevelsen, det kan jeg si, sier en tydelig preget Cecilie Skog til Side2 etter at sendingen er over.

- Har aldri hatt det så vondt
Hun forteller at hele uken har vært et rent smertehelvete for 36-åringen.

- Fysisk har jeg aldri hatt det så vondt som jeg har hatt det denne uken her. Men nå er jeg over den verste perioden. Et ribbeinsbrudd er mest vondt de første 6-8 dagene, så blir det bedre, sier Skog.

Lenge var det uklart om Cecilie Skog var i ferd med å trekke seg fra «Skal vi danse» på grunn av smertene.

- Jeg har vært usikker på om jeg i det hele tatt skulle klare å komme hit i dag. Og det har vært sånn at jeg har ønsket hele tiden. Jeg vil, jeg vil, men får det ikke til. Sånn har det vært denne uken. Men Tobias har hatt tro på det hele tiden, og har sagt at vi skulle gå ut der og gjøre vårt beste. Jeg er utrolig takknemlig for at Tobias har vært med meg, sier Cecilie Skog til Side2.

- Skjønte at det var noe annet
Men i tillegg til den fysiske smerten, har det også vært en psykisk knekk for Cecilie Skog å bli stilt tilbake av ribbeinsbruddet.

Likevel var hun ikke overrasket over skaden.

- Det var ikke noe stort sjokk. Jeg er jo sykepleier, og jeg har skjønt at det har vært noe annet enn en brist eller nerve i klem. Det har gjort så vondt, og smertene har økt etter en uke. Men at det skulle være to ribbeinsbrudd, det hadde jeg ikke trodd, sier hun.

På tirsdag denne uken måtte Cecilie Skog kjempe seg gjennom smertene for å klare å møte opp på trening. Men hun klarte knapt å bevege seg, og det var en enorm psykisk påkjenning på henne.

Kjempet mot tårene i intervju
Det synes fortsatt. Og når Side2 spør hvordan det var nesten å være ute av stand til å bevege kroppen sin må Cecilie Skog kjempe mot tårene.

- Nei, altså... Nei..., rekker Cecilie Skog å si før hun må svelge tårene.

Dansepartner Tobias Karlsson forklarer at det var en veldig følelsesladd tirsdag.

- Hun kunne ikke ligge, ikke stå, ikke sitte. Hun bare gråt og hadde det så vondt, sier Karlsson.

- Mange som har opplevd dette
Men smertene og de tunge følelsene til tross; Cecilie Skog tar det hele med fatning.

- Det har vært vondt, men det er mange som har opplevd dette her før meg, sier hun.

At hun gikk videre, til tross for smertene ser hun på som en gave.

- Jeg er så utrolig takknemlig for alle stemmene jeg har fått. Det betyr svært mye for meg at jeg nå kan kjempe meg tilbake gijen, sier hun.

Siste fra Side2: Sjekk forsiden nå!

3804

Kommentarer til denne saken