(SIDE2): - Det er veldig synd at han velger å trekke seg, men vi har forståelse for avgjørelsen hans, sier kommunikasjonsrådgiver i TV 2, Anne Martha Leidland til Side2.

Christopher Mørch Husby (25) har vært en av tolv deltakere som har vært med på danseprogrammet «Skal vi danse» i høst.

Etter å ha vært ute i danseduell de to siste episodene, har han nå valgt å trekke seg fra konkurransen av personlige årsaker.

- Jeg gikk inn i dette med åpne øyne, og gledet meg veldig, men det har blitt for mye de siste ukene. Med så mye dans som dette programmet krever, har jeg gått mange runder med meg selv før jeg med tungt hjerte har tatt denne avgjørelsen, sier Husby til TV 2.

Gikk seirende ut

Forrige lørdag gikk Christopher seierende ut av en danseduell mot Gitte Witt, som ble nødt til å forlate konkurransen.

- Dette har vært en helt fantastisk reise. Jeg har opplevd mye på dansegulvet, og blitt kjent med flere fine folk både foran og bak kamera, sier han.

Deretter ønsker han resten av deltakerne lykke til i ukene som kommer.

Leter etter erstatter

Når tv-sendingen begynner igjen på lørdag vil det imidlertid ikke være en deltaker mindre enn sist gang, TV 2 er nemlig i full gang med å finne en som kan erstatte Christopher i konkurransen.

- Vi jobber med å finne en erstatter, sier Leidland til Side2.

Hun opplyser at det vil bli en tidligere deltaker fra årets sesong som kommer til å steppe inn, men vil ikke røpe noen flere detaljer utover det.