(SIDE2): Etter at Lars Bohinen røk ut, står det nå mellom Atle Pettersen og Kari Traa.

Bohinen fortalte at han hadde begynt å bli sliten, og nesten håpet på å slippe en finaleuke, så ønsket Atle Pettersen inderlig å gå videre.

Lars og Alexandra lå nederst på dommernes poengliste, mens Atle lå øverst.

LES OGSÅ: Lars Bohinene ute av «Skal vi danse?»

Nervøs
- Akkurat nå er jeg supernervøs.Jeg synes det å komme videre til finaleuken er ganske viktig. Vi har jo trent og jobbet så hardt, så jeg håper at jeg får fullført, og være med helt til siste slutt. Denne uken har vi trent sju timer hver dag. Men jeg er jo kjempeførnøyd med å ha kommet så langt, sa Pettersen til Side2 like før resultater ble klart.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Danserne har trent hardt de siste ukene, og mange har gledet seg til å få litt fri.

Men for andre er det rett tilbake på jobb.

- Selv om en «friuke» nærmer seg, så blir det ikke det for meg. Jeg skal rett ut på turné, for å synge og promotere mitt nye album. Jeg gleder meg veldig til å treffe folk.

- Jeg tror nok at sceneopptreden min kommer til å bære preg av at jeg har lært å bevege meg. Jeg har fått dansen i beina. Men den blir absolutt ikke noe danseshow.

Knallhardt
Kari Traa er også utrolig fornøyd med å ha gått videre til finalen.

- Spesielt med tanke på utgangspunktet. Det har vært en knallhard uke. Egor har til og med vært nødt til å ta seg fri fra jobb for å henge med meg, sier Traa til Side2.

Hun forteller at kroppen hennes har taklet all treningen godt, men at forrige uke var slitsom.

- Da danset vi showdans, og det innebærer så utrolig mye «knirking» nede på gulvet. Men det går jo bra med tanke på at vi har trent to ganger hver eneste dag.

For Kari er det latindansene som er vanskeligst.

Neste uke er det cha-cha og slowfox som står på programmet.

- Slowfox var den danset vi danset i det aller første programmet. Og da synes jeg det var vanskelig. Jeg har sett opptak av det, og det så virkelig ikke bra ut. Så det kan bare bli bedre.

Når det kommer til sin konkurrent omtaler hun ham som en gutt med sjarm, og en ekte gentleman.

- Han er ung, og han har egentlig alt. Men jeg tar ham på alder!

4695