Gå til sidens hovedinnhold

Slakter Siri Kalvigs antrekk

- Hun ser ut som et glitrende juletre. Sjekk motedommen over alle «Skal vi danse»- kjendisene.

(SIDE2): Det er ikke bare danseferdighetene som skal bedømmes for årets kjendiser i «Skal vi danse».

Ingen røk ut av «Skal vi danse» fredag, men desverre må noen ta med seg prisen for verst kledt på dansegulvet. Den upopulære pokalen mener Side2s stylistguru Storm Pedersen bør gå til Siri Kalvig.

- Jeg lar meg ikke narre av paljettene denne gangen her, er den knallharde dommen.

Den eneste som får toppscore fra Pedersen, er Lene Alexandra.

- Hvorfor i all verden skal du ha klær på når du har bikerboots? skryter han.

Triller terning
Storm Pedersen har igjen kastet terningen over deltakerne. Pedersen er stylist med base i New York, og er også kjent som modell, danser og moteredaktør i magasinet MANN. Denne høsten har han ansvaret for stylingen på TVNorges «Grease» og som vanlig lar han terningen trille for «Skal vi danse»-deltagernes antrekk.

Sjekk motedommene under!

Gaute Ormåsen med Elena Bokoreva Wiulsrud

Det er nesten en pervers nytelse å se at Gaute har begynt å flørte med 90-tallets eurotrash. Det bringer mange minner fra gamle synder, men tviler på at folkekjære Gaute har skjønt hva eurotrash-kulturen står for. Her blir han som en homofil apekatt i zoologisk hage.

Den som tror at det er negativ kritikk tar helt feil, for er det noe man bør framheve i samfunnet,
er det nettopp det rare og perverse. Men jeg trekker ned for dårlige klær.

Siri Kalvig med Lars Alexander Wiulsrud

Jøss, har du vært og skaffet deg Halloween-kostyme på Nille du da? Det er alltid morsomt med glitrende juletrær på dansegulvet, men dårlige snitt burde det faktisk være en lov mot. Dette er et morsomt utgangspunkt for et helstøpt diskonummer. Men om en skal få lov til å ta med seg diskoen inn i år 2008, bør man også kunne oppdatere looken til noe mer moderne. Jeg lar meg ikke narre av paljettene denne gangen her.

Lene Alexandra med Tom Erik Nilsen

Nå bør lesbiske traktorførere juble høyt hurra for denne fullvokste dansegudinnen som bryter vei i de hotteste bikerbootsene jeg har sett på lenge. Dette er sinnsykt kult. Faktisk så kult at selveste Kate Moss har hivd seg på trenden med å kombinere de mest glamourøse kjolene med nettopp bikerboots. Det er slik man oppdaterer looks. Og når du i tillegg ser så bra ut som Lene Alexandra, så er det bare å kaste av seg klærne. Hvorfor i all verden skal du ha klær på når du har bikerboots?!

Mikkel Gaup med Therese Cleve

Man trenger ikke finne opp kruttet hver gang en kruttlapp skal kle seg ut. Dette antrekket viser hvor enkelt og greit det kan gjøres. Mikkel har alltid en sprengladning på lur, og trenger ikke å gjemme seg bak masse staffasje for å bli sett eller hørt. Buksene kler han og er i nåtidens 50-talls ånd. Og det er ingen hemmelighet at en mann uten singlet er en mann uten spett. Jeg reagerer derimot på fargematchinger, slik som for eksempel rødt anheng som skal ta opp rødt tørkle. Det er helt greit å gjøre slike tiltak om man gjør det med tilbehør som hører hjemme i samtiden. Dette blir litt tacky, og noe moteikon blir han nok ikke med det første.

Tore Andre Flo med Nadya Khamitskaya

Aaaaah, nå får jeg lyst til å kalle deg for Lillegull, for du ble som et lite barn som sjarmerer seg oppi kakeboksen til bestemor. Når du fikk kastet av deg den kule MC-jakken kom godgutten Flo fram, og hvordan kan man unngå å la seg blende av noe så uskyldig og hjerteknusende ? Det som blendet meg var snittet på buksene og det trakk desverre ned helheten. Men sjarmen alene redder antrekket.

Programleder Guri Solberg

Prada er ikke svada, og nå gikk du fra Leather Man prostituert til Prada-hore. Hva høres best ut ? Jeg satser hele lønningen min på Prada-looken din, for nå ser du jaggu bra ut. Hipp hurra for at du kuttet ut kjolene i den grusomme A-formen. De fikk deg til å se ut som en pære. Pære er du absolutt ikke, men absolutt en veldreid papaya.

Trine Dehli Cleve

Denne gangen var du kjempefin. Som alltid i sort, men smakfullt og deilig utringet. Håret hadde tatt et par ekstra dansesteg også, og det var fint å se.

Alexandra Kakurina

Dette er utvikling og dette er bra. Det er veldig bra at du ikke har gjort deg avhengig av bling bling smykker til enhver kjole. Dette er smakfullt og ser eksklusivt ut i den rene og interessante formen antrekket ditt gir over kanten av dommerpanelet. Kledelig farge og svært moteriktig. Håret ditt er kjempefint selv om man kan lukte hårsprayen på lang avstand. Dette er svært god innsats og belønnes deretter.

Reklame

Nå: Stort ryddesalg i Nettavisens nettbutikk

Kommentarer til denne saken