NYDALEN (Side2): Til tross for fire minuspoeng og at de egentlig røk ut sist lørdag, er Noman Mubashir og Nadya Khamitskaya å se i Skal Vi Danse også neste lørdag.

Det er paret selvsagt strålende fornøyd med, og Noman tror han muligens vet årsaken til at de er videre.

Se bilder fra alle lørdagens sambadansere nederst i artikkelen!

Uforutsigbart publikum
For hvem som ryker ut hver uke er ikke like lett å spå, mener Noman. Dommerpoengene er en ting, men hva publikum mener kan være noe helt annet.

- Det kunne vært gøy å lage en analyse av hvordan publikum stemmer. Det har med hvem de liker, hva slags humør de er i den dagen. Hvilken faktor som har vært avgjørende i dag er ikke godt å si. Det kan ha med dommerpoengene å gjøre, men det kan også være at de ønsker å se Nadya bli stor, flirer Noman.

Sa ikke noe
For nyheten om Nadyas graviditet var ikke bare en overraskelse for TV-seerne, som heller ikke lørdag kunne se en voksende mage – heller ikke Noman visste noe før nyheten sprakk forrige uke.

-Jeg ville ikke at han skulle bli engstelig og ikke tørre ta i. Og han har vært mye mer forsiktig etter at jeg fortalte jeg er gravid, forteller danseren, og Noman bekrefter at han har vært engstelig.

- Ja jeg ble litt skuffet hun ikke sa noe til meg før, men jeg skjønner det. Jeg blir veldig oppmerksom og redd for å gjøre noe som kan skade babyen.

- Energisk
De fikk 29 poeng av dommerne for sin samba, som ble til 25 etter å ha mistet de fire de ble trukket forrige uke, men publikum var enige med dommerne i at de to fortjente å være med også neste lørdag og stemte dem altså fram.

- Det var et energisk og underholdende show, som har vært ditt varemerke hele veien, mente dommerne etter fremførelsen.

At de dro med seg minuspoeng fikk altså ikke noe å si, selv om de to selv sier de hadde det hengende over seg hele uken de har trent på sambaen.

- Vi har vært preget av det hele uken når vi har øvd, men har tenkt at vi må bare gjøre så godt vi kan hver gang, sier Nadya.

Drømmen
Nå som paret er videre, er Noman også et skritt nærmere den store drømmen sin.

- Showdans – det er det jeg lever for og derfor jeg er med, ler han.

- Jeg har så lyst å gjøre en Bollywood-dans, jeg drømmer om det. Da skal jeg og Nadya kle oss i glitter og stas. Dersom vi holder i kveld og neste gang da, da er det mulighet for å gjøre en slik dans.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

4633