(SIDE2): Stian Thorbjørnsen har gått gjennom tidenes stilforandring gjennom deltakelsen i «Skal vi danse».

Ikke bare har han gått fra å være en rølpeartist til å bli hele Norges dansekonge, men han har også gått ned ti kilo siden han begynte i konkurransen. Det merkes.

Lettere å danse

- Det er klart jeg merker forskjellen. Det har jo blitt mye lettere for meg å gjennomføre enkelte dansetrinn, og jeg har ikke lenger like mye vekt å flytte rundt på, sier Stian til Side2, før han legger til:

- Det sier jo kanskje seg selv, men jo bedre trent man er, jo lettere blir det jo å danse bra.

Han merker også at kroppen føles bedre etter vekttapet, men kjæresten er ikke like fornøyd med forandringen.

- Hun møtte meg jo på mitt tjukkeste, så det er klart hun liker meg med litt mer kjøtt på kroppen, sier Stian.

Mater han med pizza

Når Stian er inne i perioder med mye trening så pleier nemlig kjæresten å mate ham med litt ekstra pizza når han kommer hjem igjen.

- Ja, jeg synes absolutt at han kler å være litt rundt i ansiktet. Han kler å være litt chubby, sier kjæresten til Side2.

Nå er han imidlertid helt på grensa, konkluderer kjæresten sammen med Stian.

- Blir det mer nå, så blir du for tynn. Du er akkurat på grensa, men du legger det sikkert på deg igjen når du er ferdig.

Akkurat det med å skulle bli ferdig med dansingen blir vanskelig for Stian. Han har gått så langt inn i konkurransen at det er det eneste han tenker på. Derfor har han og dansepartneren, Alexandra, funnet ut at de skal begynne et avvenningsprogram når det hele er over.

- Vi begynner med å danse fem ganger i uka, så trapper vi ned en dag i uka fremover, da blir det en litt mykere overgang, sier Stian.