(SIDE2): Hvem tror du vinner neste sesong av «Skal vi danse» eller Melodi Grand Prix? Tippeselskapene spår fremtiden og lar deg vedde allerede nå.

«Skal vi danse»-vinner
TV 2 har bestemt at de vil vise en ny sesong av «Skal vi danse», men det er fortsatt ikke avslørt hvem som skal delta. Men skal vi tro oddsen til NordicBet.com, er det Dorthe Skappel som stikker av med seieren. Oddsen på at Skappel vinner, ligger på 50, og er den laveste blant kjendisene.

Mer penger får du igjen hvis du satser på - og får rett i - at kjendiser som Are Kalvø, Dagfinn Lyngbø, Jahn Teigen, Sissel Kyrkjebø, Toralv Maurstad, Carl I. Hagen eller Kristian Valen vinner. Disse har 100 i odds.

Per Ståle Lønning, Thomas Rocco Hansen og Ole Gunnar Solskjær er blant kjendisene med 150 i odds, mens Anne Grosvold, Morten Abel og Gerd Liv Valla har 200.

Aller mest penger får du hvis mulla Krekar vinner dommernes og publikums hjerter. Han har 500 i odds.

Flytte til London?
Du kan også vedde på andre ting i underholdningsbransjen. Hos forumet OddsNet.com kan du vedde på hvilket skandinavisk land som vil huse vinneren av «Dansefeber» på TVNorge i 2008. Sverige har lavest odds (2,00), mens Norge har 3,20 og Danmark har 3,30.

På nettstedet kan du også vedde på om kjente personer kommer til å flytte til London i løpet av 2008. Her har David og Victoria Beckham og prinsesse Madeleine 12 i odds, mens Pamela Anderson har 15. Ari Behn og Martha Louise har bare 7,50 i odds og Hugh Hefner, George Bush og Carl I. Hagen har 100 i odds.

Blir neppe svensk prins
NordicBets odds for at Norge vinner Melodi Grand Prix i 2008 er 20, mens oddsen for at vi ikke vinner er 1,01.

Håper du på å kapre svenske prinsesse Madeleine har du oddsen imot deg. Oddsen for at hun vil få en offisiell norsk kjæreste er 25, mens den er 1,01 for at hun ikke får det.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!